Kiesett a Fradi a BL-ből, eldőlt Rebrov sorsa is





Befejezte a szereplését a labdarúgó Bajnokok Ligájában a Ferencváros, amely a negyedik helyen végzett a csoportjában.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.10.
Bajnokok Ligája Ferencváros szerhij rebrov

A Ferencváros a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában 1-0-ra kikapott a Dinamo Kijev otthonában. A magyar csapat egyetlen ponttal a Juventus, a Barcelona, és az ukrán csapat mögött a G csoport negyedik helyén végzett, és befejezte a szereplését.

Szerhij Rebrov Fotó: Török Attila/Nemzeti Sport

Külföldi kérők

Szerhij Rebrov 2018 óta irányítja a Ferencvárost, amellyel két bajnoki címet nyert, és előbb az Európa-liga, majd a Bajnokok Ligája csoportkörébe is eljutott a csapattal. Az ukrán tréner a Fradi egyik főhőse, sikerei fő letéteményese. Magyarországi munkássága során két európai sztárcsapat is érdeklődött iránta, idén nyáron a Dinamo Kijevnél és a Fenerbahcénál merült fel a neve. Rebrov végül a Fradinál maradt, de a következő fél év újabb kérőkről szólhat, hiszen az ukrán szakember ismét maradandót alkotott.

Már a jövőre fókuszál

Miután a Ferencváros kedden 1-0-ra kikapott a Dinamo Kijev otthonában, és kiesett a BL-ből, Rebrov már a további terveiről beszélt.

- Szeretnék még egyszer vagy akár többször is a Bajnokok Ligájában szerepelni a Ferencvárossal - fogalmazott Rebrov. - A klub az idén 15 év után először jutott el a nemzetközi porondra, és nem szeretne újra ennyit várni.

Rebrov jól érzi magát a Fradinál, és óriási népszerűségnek örvend a szurkolók körében. Úgy fest, nem gondol a távozásra, a magyar csapatnál képzeli el a jövőjét.

Folyamatos fejlődés

Rebrov szerint az őszi Bajnokok Ligája-szereplés során, a Barcelona, a Dinamo Kijev és a Juventus elleni meccseken folyamatosan fejlődött a Fradi.

- Mindenki megérezte, hogy ezen a szinten nem szabad sok gyermeteg hibát elkövetni - vélekedett az ukrán tréner a Ferencváros hivatalos oldalán. - Ha összehasonlítjuk az első, budapesti Dinamo elleni mérkőzést a keddi, kijevi összecsapással, láthatjuk, hogy sokkal jobban játszottunk Kijevben. Csapatként is nagyon sokat fejlődtünk.





Ezeket olvastad már?
Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Dárdai Mártonról

Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Dárdai Mártonról

Rettegnek tőlük az ellenfelek, 37 évesen is varázsol az olimpiák magyar hőse

Rettegnek tőlük az ellenfelek, 37 évesen is varázsol az olimpiák magyar hőse

Átlátszó felsőben mutatta meg hatalmas melleit a szégyentelen bombázó

Átlátszó felsőben mutatta meg hatalmas melleit a szégyentelen bombázó

Rengeteg édesanya a pályán, csoda történt a Fradi meccse előtt

Rengeteg édesanya a pályán, csoda történt a Fradi meccse előtt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás