Hátha neked is jut egy! – Virággal egy mosolyért nap





Ha június 28., akkor Virággal egy mosolyért nap! A virágokkal foglalkozó szakemberek egy ország mosolyát szeretnék előcsalogatni. Idén nyáron is érdemes nyitott szemmel járni az utcákon!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.06.28.
Virággal egy mosolyért

Az ország bármely szegletében járva mosolyt fakasztó és örökbefogadásra váró virágokba botolhatunk. A virágokon egy kis kísérőkártya jelzi, hogy mely virágüzlet, kertészeti áruda vagy faiskola munkatársai állították össze az árválkodó szépséget, kinek köszönhető ez az önzetlen gesztus. A megtalált virágok ingyen elvihetők, sőt akár tovább is ajándékozhatóak, és a készítők örömmel veszik, ha az új tulajdonosok visszajeleznek a virágok további sorsáról. A kísérőkártyán található címek bármelyikére elküldött fotó elismerés és méltó köszönet a virággal mosolyt szerző számára.

Fotó: Facebook

A visszaérkező fotóval a mosoly körbeér, visszajut ahhoz, aki örömmel, szakértelemmel, és lelkesedéssel készítette, hogy egy idegen embernek boldog perceket szerezzen. Sokszor természetesnek vesszük ugyanis szeretteink gondoskodását, barátaink támogatását, és elfelejtjük megköszönni azt egy aprósággal, egy virággal és egy mosollyal. Tegyünk ellene, hogy ez ne így legyen!

A rendhagyó kezdeményezéssel a virágos szakemberek azt szeretnék üzenni a világnak, hogy a mosoly és a virág mindenkinek jár, általuk lesznek szebbek a mindennapok. Nincs más dolgod, mint június 28-án, kora reggeltől késő estig nyitott szemmel járni az utcákon, köztereken, és lecsapni egy magányos csokorra!

További részletek itt.





Ezeket olvastad már?
Májusi Rummikub Klub

Májusi Rummikub Klub

Az időhöz való viszonyunk hatása az egészségünkre – előadás

Az időhöz való viszonyunk hatása az egészségünkre – előadás

Diavetítés a Frankel Pagonyban

Diavetítés a Frankel Pagonyban

Marczi mesekert őrjárat - keresd a tavasz nyomát!

Marczi mesekert őrjárat - keresd a tavasz nyomát!

Top hírek

társasjáték

Májusi Rummikub Klub

Gyorsan elsajátítható stratégiai, logikai, kombinációs készséget fejlesztő, fenntartó játék, ami minden korosztálynak ajánlott.





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás