Valentin-napi jótékonysági garázsvásár és közös séta





„A tél eleji Hajógyári turkáló sikerén felbuzdulva, szeretettel invitálunk titeket ismét egy szuper közös vasárnapi kutyázásra” – áll a Noé Állatotthon Alapítvány programajánlójában.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.13.
garázsvásár

„Nagyon sok olyan tárgyi adományt kaptunk támogatóinktól, melyeket közvetlenül sem mi, sem az általunk támogatott kisebb menhelyek nem tudnak felhasználni. Ellenben szerintünk egy magánkutyásnak szuper cuccok vannak köztük. Például kutyaruhák, fekhelyek, hámok, flexi pórázok és hasonló jó dolgok, sőt, vannak cicás és egyéb állatos cuccok is. Vannak köztük használt és új darabok is.

Fotó: Shutterstock

Arra gondoltunk, hogy ezekből jótékonysági garázsvásárt, turkálót szervezünk. Adományért tudtok hozzájutni ezekhez a szuper cuccokhoz!

És ha már ennek apropóján összejövünk, akkor miért ne sétálnánk egyet közösen a szigeten?! Így közös sétára is invitálunk mindenkit kutyával, vagy kutya nélkül, a szeretet és barátság jegyében! Arra kérünk, hogy a csapatba csak jól szocializált, érvényes oltásokkal rendelkező és rendszeresen parazitamentesített kutyával csatlakozz!”

Időpont: február 13., 11.00 és 14.00 óra között

Helyszín: Óbudai- (Hajógyári) sziget – K-híd melletti parkolóval szemben

Kérdésed van? [email protected]





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás