360 Design Budapest – izgalmas lámpák, bútorok egy helyen





Kiemelkedő dizájnmárkák, feltörekvő formatervezők és világszínvonalú alkotások – a Red Dot-díjas 360 Design Budapest októberben ismét visszatér.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.04.
Design

A dizájn körbevesz! Látogass el október 4–10. között a Bálnába, a 360 Design Budapest-kiállításra, amelyet idén már másodszor rendeznek meg, és fedezd fel a hazai és regionális formatervezés sokszínű világát. Ha érdekel a dizájn világa, ha rajongsz a formabontó lámpákért, izgalmas bútorokért és a kortárs magyar dizájn vonalvezetéséért, akkor neked találták ki a 360 Design Budapestet.

 

A Magyar Divat & Design Ügynökség szervezésében megvalósuló őszi dizájnkiállítás fő üzenete a környezettudatosság, az újrahasznosítás és az anyagtudatos dizájn. Az esemény célja, hogy felhívja a figyelmet a magyar és regionális dizájnerek kiemelkedő tehetségére.

A digitális kiállításon élőben és virtuálisan is bemutatkoznak hazánk innovatív és professzionális dizájnmárkái, feltörekvő alkotói és regionális szakemberei, akiknek munkáit négy tematikus kiállítótérben tekintheted meg.

A modern dizájn alkotások mellett izgalmas programok várnak: magyar és angol nyelvű kurátori tárlatvezetés, valamint HFDA Academy: designDIALOG szakmai kerekasztal-beszélgetések, hazai és nemzetközi dizájn szakemberek közreműködésével.

A Bálnában nemcsak a 360DBP vár, hanem október 7-től a szakmai együttműködő partnerük, az ArtMarket-vásár is megnyitja kapuit, ahol közel 500 művész alkotása várja a dizájnrajongókat. További információk az ArtMarketről itt találhatók.





Ezeket olvastad már?
Májusi Rummikub Klub

Májusi Rummikub Klub

Az időhöz való viszonyunk hatása az egészségünkre – előadás

Az időhöz való viszonyunk hatása az egészségünkre – előadás

Diavetítés a Frankel Pagonyban

Diavetítés a Frankel Pagonyban

Marczi mesekert őrjárat - keresd a tavasz nyomát!

Marczi mesekert őrjárat - keresd a tavasz nyomát!

Top hírek

társasjáték

Májusi Rummikub Klub

Gyorsan elsajátítható stratégiai, logikai, kombinációs készséget fejlesztő, fenntartó játék, ami minden korosztálynak ajánlott.





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás