RETRO RÁDIÓ

A polikarbonát sikere nem véletlen





A polikarbonát egyértelműen a sokoldalú felhasználhatóságának köszönheti a népszerűségét. A lehetőségek gyakorlatilag korlátlanok, hogyha a polikarbonát kerül szóba. Számos építészeti megoldás kivitelezése egyszerűsíthető le a felhasználásával, a végeredmény pedig tartósnak és esztétikusnak számít.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.05.12.
PR

Polikarbonát minden környezetben

A háztartási épületektől kezdve az ipari-középületekig korszerű megoldást jelent, hogyha egybefüggő területek bevilágítása a cél. Persze ebből a tekintetből még mindig ott van az üveg, ami évszázadok óta egy jól bevált, közismert anyag, viszont tény, hogy drágább, nem mellesleg pedig nehezebb. Ez utóbbi miért fontos? Mert ez határozza meg a vázszerkezet típusát is, amire felszerelésre kerül. Egy könnyebb vázszerkezet kialakítása költséghatékonyabb, ráadásul a polikarbonát lapokkal emiatt könnyebb is dolgozni.

A mai világban, ahol sok helyen a műanyag egyfajta szitokszónak számít, a polikarbonát bebizonyította, hogy lehet dekoratív és hasznos módon is használni ezt az anyagot.

Empty New Greenhouse In Vegetable Garden Or Hothouse Or Greenhouse. Early Spring.

Légkamrás polikarbonát – a könnyed elegancia jegyében

Természetesen léteznek tömör változatok is, amik nagy szilárdsággal és jó fényáteresztő képességgel rendelkeznek, ugyanakkor a hangot is elnyelik.

Az üreges változat könnyebb, légiesebb a rétegek között található légkamrák miatt. Rugalmas és remek hőszigetelő. Annak ellenére, hogy könnyen hajlítható, mégis nagy teherbírással rendelkezik. Többféle színben és vastagságban érhető el, aminek függvényében a fényáteresztő képessége is változik. Ezért fontos figyelni, hogy milyen környezetben szeretnénk használni az adott változatot.

Gutta Guttagliss légkamrás polikarbonát

A minőségi termékekkel mindig könnyebb dolgozni és tartósabb, szebb végeredmény érhető el. Nincs ez másként a Gutta Guttagliss termékekkel sem, amik híresen időtálló megoldást jelentenek akkor is, ha nagy területű oldal- vagy tetőbevilágításra van szükség, például egy terasz esetében. De a megfelelő árnyalatban üvegházakhoz is alkalmazható. Ezzel kiváltható az üveg, a költséghatékonyabb végeredmény érdekében.

(X)





Ezeket olvastad már?
Április 1-én, Húsvéthétfőn nagyszabású szezonnyitó a Vasúttörténeti Parkban (x)

Április 1-én, Húsvéthétfőn nagyszabású szezonnyitó a Vasúttörténeti Parkban (x)

Csak néhány nap van, hogy frissítsd lakásbiztosításod - ezekre érdemes figyelni! (x)

Csak néhány nap van, hogy frissítsd lakásbiztosításod - ezekre érdemes figyelni! (x)

Tavasz az Olajág Otthonokban (X)

Tavasz az Olajág Otthonokban (X)

Jobb lesz az alvásod, ha ezekkel rendezed be a lakásod

Jobb lesz az alvásod, ha ezekkel rendezed be a lakásod

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás