Cseh László felesége elárulta: Tokió után lesz lehetőség arra, hogy „vétkezzen” az úszó





Bármit ér is el a klasszis úszó Cseh László ötödik olimpiáján Tokióban, a felesége, Diána értékítélete szerint aranyérmes. Az úszó mától utolsó versenyén úszik a játékokon.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.28.
családi döntés

Egy feledhetetlen pályafutás záró izgalmai következnek, szerdán a 200 vegyes előfutamában csobban vízbe Cseh Lászó. A Bors az iránt érdeklődött Diánától, a feleségétől, hogy melyikük izgul jobban.

Csak drukkról beszélhetek, mert mindketten tudjuk, már azzal elért mindent, hogy versenyez. Amióta elkezdődött az olimpia, hajnali fél háromkor fenn vagyok a halászteleki házunkban, tévézek, ugyanis valamennyi magyar sportoló szereplése érdekel” – mondta Diána, és hozzátette, „biztos, jól döntöttem a férjemmel egyetemben arról, hogy ott a helye Tokióban”.

Hargitay András, Laci egykori kapitánya azt állította a Borsnak: balszerencsés egyéniség, ugyanis egy másik bolygóról érkezett úszó, az amerikai Michael Phelps négy olimpiai aranyérmet elcsent Lacitól. Erről Diána véleményére is kíváncsiak voltak.

„Sem Laciban, sem bennem nem él emiatt fájdalom. Tudomásul vettük, hogy a férjemnél volt egy jelentősebb klasszis” – mondta, majd azt is elárulta, szerinte milyen eredményt ér el férje az olimpián.

„Helyezésben, időeredményben nem gondolkodom, elvégre Laci már azzal aranyérmes, hogy kiutazott. Ugyanígy vagyok a többi magyar sportemberrel, egy ilyen grandiózus eseményre kijutni olimpiai bajnoki címmel egyenértékű.”

Az olimpia elôtt felesége beszélte rá, induljon el Tokióban (Fotó: Nemzeti Sport/Tumbász Hédi)

Ez történik, ha felhagy az élsporttal

Diána elmondta, családi döntés eredménye lesz, hogy Laci mihez kezd, ha felhagy az élsporttal.

Ha akar, pihen négy hónapot, de akár másfél évet is Halászteleken. Elvégre szerzett 4 olimpiai ezüst- és 2 bronzérmet, további két vb- és 14 Eb-címet, ráadásul hosszú ideig a vállán cipelte a teljes magyar úszósportot.”

A Bors azt is megtudta a feleségétől, hogy Cseh Laci egészséges, és az ellátással is elégedett.

„Az étrendjét mindig a sportpályafutásának rendeltük alá, de Tokió után lesz lehetőség arra, hogy »vétkezzen«, ugyanis két kedvencét, a sztéket és a libamájat kapja tőlem” – árulta el még a felesége.

 

 

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás