A Speiz Boiz és a Jazzbois koncertezik a Pontoon hajón – ingyenes

Budapest két legforróbb beateket játszó zenekara, a Speiz Boiz és a Jazzbois „csapnak” össze augusztus 2-án 20 órától a Pontoon hajón.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.02.
koncert

– Ha csíped a bólogatós, jazzy hip hopot, amit ráadásul a város legjobb zenészei pakolnak össze élőben, akkor valószínű már úgy is találkoztál a fiúkkal. Jazzbois-lemezeket szép számmal tudtok hallgatni a Blunt Shelter kiadó jóvoltából. Némelyiken elég menő nemzetközi figurák közreműködnek, de Speiz Boiz-kiadványra sem kell már sokáig várni, első EP-jük szeptemberben érkezik a Budabeats gondozásában – írják a szervezők.

Fotó: Facebook

„Szóval a srácok jazzelnek ok… de azért ismertek minket, szeretünk mindig csavarni kicsit a dolgokon. Ez a csavar most két nagyon durva MC, Sena (Irie Maffia) és GLSCH (Slow Village) lesznek. A koncert után a Chaos Chips pakolja fel a hajóra a vasakat, és élőben mutatják be a július 30-án megjelent első EP-jüket, amely a Dog Days címet kapta.

WaTa és Mr. Mstrs azért fogtak össze ebben a formációban, hogy közös szenvedélyüknek, a housemuzsikának hódoljanak, úgyhogy a lépegetős cipőtöket vegyétek fel.”

Az este további részében One-AB táncoltat.

Top hírekHírlevél-feliratkozás