Ez az, ami tuti bevonz





Zene, tánc, csoportfoglalkozások, előadások és sok minden más szórakoztatja azokat, akik szombaton (09. 12-én) ellátogatnak a MagNet Közösségi Házba.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2020.09.08.
zene Program festés

A szervezők szeretnének ízelítőt adni a ház 2020-21 évadának programjaiból. Lesz még szaxofonos improvizáció, stresszkezelési technikák, élményfestés, Ecstatic Dance ízelítő, kineziológus, illetve zenés játékos angol is.

Cím: Andrássy út 98.

Időpont: 2020. 09. 12. 13.00-21.30

PROGRAM

13:00 - 13:30 • Előkert
Fatime Songoro, szaxofonos - Improvizáció

13:00 - 14:00 • Juhar terem

Sulinyugi - stresszkezelési technikák
Elröpítünk a Sulinyugi világába, ahol játékos és interaktív módon próbálhatsz ki bizonyítottan hatékony stresszkezelési technikákat gyerek bőrbe bújva.

13:00 - 18:00 • Bodza terem Kis F. Kornélia - Masszázs & TESTTERÁPIA Egyedi masszázs biodinamikus integrációval és teljes relaxációban kerül bőrünkön keresztül szervezetünkbe sejtmegújitó, frissitő olajos hatóanyag.

14:00 - 15:00 • Boróka terem Védikus Intézet - Saródy Judit - Védikus asztrológia iskola Izgalmas önismereti út, melynek segítségével könnyebben igazodunk el életünk ösvényén, vizsgálódhatunk lelkünk mélységeiben és életfeladatunkban.

14:00 - 16:00 • Beléndek terem Academic Coaching - Székely Tünde - Hogyan keress szakirodalmat online 2.0? Mikor érdemes csatlakozni az online előadásra? Ha szakdolgozatot, publikációt, beadandót, vagy TDK dolgozatot írnál és nehézséget okoz a szakirodalomkeresés.

14:30 - 15:00 • Előkert

Fatime Songoro , szaxofonos - Improvizáció

14:30 - 15:30 • Boróka terem

Agyad Eldobod - Találd fel magad!
Játszunk képekkel, tárgyakkal, történetekkel, és közben felszínre hozzuk a találékonyságot, a fantáziát, a mindenkiben meglévő kreativitást.

15:00 - 16:00 • Bojtorján terem

ÉLet Játéktér - ÉLJ
Kléh-Reinle István - Anonim Alkalmazkodók Klubja
Eleged van abból, hogy mások életét éld a sajátod helyett? Például a kiégés is a túlzott alkalmazkodás egyik tünete. Kinek is akarunk megfelelni? Erről beszélgetünk.

15:00 - 17:00 • Juhar terem Kunhegyesi Ferenc - Élményfestés

15:00 - 17:00 • Hamvas terem

Ecstatic Dance Budapest - Ecstatic Dance ízelítő Az elmélyült tánc gyógyír, mely rövid idő alatt feltölt energiával, kikapcsol és harmonizál. Támogató közegben kitáncolhatod magadból örömödet, bánatodat, haragodat, fájdalmadat, szeretetedet: megélheted és kifejezheted lényed teljességét.

15:00 - 17:00 • Füstike terem Abért Viktória (Három Platán Projekt - workshopok, tréningek, karrierépítés nőknek) - Kreatív álomfejtő workshop Kreatív álomfejtő gyakorlatokkal dolgozunk, változatos és színes technikákkal (Jung, Perls és Gendlin gyakorlataival). Hozz magaddal leírva egy saját álmot!

16:00 - 17:00 • Rekettye terem

Vajay Kitti - Éld meg, ami benned él! - Előadás Hozd ki magadból mindazt a képességet, tudást, értéket, ami benned van, hogy kihozhasd az életedből azokat a nagyszerű lehetőségeket, amiket magában hordoz!

16:00 - 17:00 • Belső udvar Dr. Gálhidy László és Kajner Péter (WWF Hungary) - A tiszaugi eset és ami mögötte van Idén engedély nélkül vágtak le védett erdőrészleteket Tiszaugnál, egy árvízvédelmi beruházás miatt. Meg lehetne az ilyen eseteket előzni?

16:30 - 17:30 • Bojtorján terem
ÉLet Játéktér - ÉLJ, Kléh-Reinle István - Kerekszőnyeg Beszélgetések - Szolgáló
Hónapról hónapra találkozunk, hogy átbeszéljük az adott archetípushoz köthető kihívásokat. Mindig izgalmas beszélgetés alakul ki, ahol ismeretségek is kötődnek.

16:45 - 17:15 • Előkert

Fatime Songoro, szaxofonos - Improvizáció

17:00 - 18:00 • Belső udvar

Szabó Szabolcs Alapítvány
- Mobillabor Játszóház Interaktív, érdekes, könnyen elvégezhető és többször megismételhető kísérletek, amelyek közelebb hozzák a természettudományokat a diákokhoz.

17:30 - 18:00 • Rekettye terem hAngol, Szolga-Tóth Melinda - Zenés Játékos hAngol Saját és ismert angol dalok, mozgás, bábok, labdák, és csörgők. Nem csinálunk mást, csak hAngolódunk az angolra

18:00 - 19:00 • Belső udvar Nyáry Krisztián - A Himnusz és a himnuszok csodálatos élete Mitől vált nemzeti himnusszá a Himnusz, és mi volt a himnusz a Himnusz előtt? Mi köze van Balassi Bálintnak és a kanásztáncnak Kölcsey szövegéhez? Miért énekelnek világszerte vallási himnuszként haszid zsidók egy szerelmes magyar virágéneket? Miért hasonlít a szlovák himnusz egy magyar népdalra, az izraeli himnusz pedig egy magyar katolikus egyházi dalra? Mit énekelnek magyarul a francia elit ejtőernyős ezred tagjai? Mitől magyar az uruguayi és a paraguayi himnusz?

18:00 - 20:00 • Bojtorján terem

ÉLet Játéktér - ÉLJ, Szabó Andrea és Kléh-Reinle István - Kapcsolódás ÉS Szabadság ízelítő
A kapcsolódásaid ÉS szabadságod egyensúlyát állítjuk helyre olyan játékos gyakorlatokkal, amelyek sok örömteli és tanulságos felismerést hozhatnak.

18:00 - 20:00 • Juhar terem Berkes Szofi Judit - RituálTánc - Testünk üzenetei A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc+vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal=felszabadító átélések és felismerések az archetípusok erejében.

19:00 - 20:00 • Belső udvar

Partos Nagy Eszter képzőművész, art coach - A festészet, mint önismereti utazás
Hogyan nyilvánul meg a festő személyisége alkotásain (Van Gogh példáján keresztül megvilágítva). Hogyan hat vissza az alkotó személyiségére alkotása, illetve a festészettanításában rejlő személyiségfejlesztő potenciál.





Ezeket olvastad már?
Beszédes rajzok - Szerényi Gábor grafikusművész kiállítása

Beszédes rajzok - Szerényi Gábor grafikusművész kiállítása

Startol az Eleven Tavasz

Startol az Eleven Tavasz

Versek anyákról és gyermekekről – Versbarátok klubja

Versek anyákról és gyermekekről – Versbarátok klubja

Óbudai Tavaszi Tárlat: helyi képzőművészek kiállítása Óbuda napja alkalmából

Óbudai Tavaszi Tárlat: helyi képzőművészek kiállítása Óbuda napja alkalmából

Top hírek

gasztronómia

Startol az Eleven Tavasz

Kezdve a gasztronómia szerelmeseivel, a kultúra- és művészetkedvelőkön át egészen az aktív kikapcsolódni vágyókig, mindenki megtalálhatja majd a számára legkedvesebb programot.





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás