Katy Perry Nanushka ruhában ünnepelte Budapesten a születésnapját





Budapest egyik legexkluzívabb, Michelin-csillagos éttermében, a Babelben ünnepelte a születésnapját október 25-én a világhírű énekesnő, Katy Perry és a színész Orlando Bloom. A sztárpár annyira elégedett volt, hogy életük egyik legjobb élményének nevezték a fővárosi estéjüket.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.10.
világsiker

A sztárpár zárt körű budapesti bulijáról, Orlando Bloom és a vendéglátóhely tulajdonosa, Hlatky-Schlichter Hubert is közölt képeket a közösségi médiában. Ezeken a fotókon jól látszik, hogy a gyönyörű énekesnő erre a jeles napra nemcsak magyar éttermet, de magyar divattervezőt is választott, hiszen Sándor Szandra, vagyis a Nanushka divatház egyik virágmintás darabjába bújt.

 

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Hubert Hlatky Schlichter (@huberthsch) által megosztott bejegyzés

Katy Perry egyébként nagy rajongója a Nanushkának, nem ez volt az első alkalom, hogy a magyar divatház egyik remek darabját választotta. Az egykoron extravagáns énekesnő már többször bebizonyította, hogy a visszafogott elegancia sem áll távol tőle, hiszen őrületesen jól mutatott Nanushka fekete vegán, bőr maxiruhájában és a lapos talpú Yola szandáljában is.

Fotó: Instagram

 

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Hubert Hlatky Schlichter (@huberthsch) által megosztott bejegyzés





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás