„Jó lenne már egy kis emberség...” – így reagált Márki-Zay újabb botrányos kijelentésére Dömötör Csaba - Videó!





Márki-Zay Péter vasárnap közzétett videójában azt mondta, a kárpátaljai magyarok oroszbarátok, akiknek pedig át kellett jönniük a határon, úgyis a Fidesz szavazói. Valamint hogy Orbán Viktor egy személyben felelős a háborúért.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.28.
botrány

Újabb felháborító, érzéketlen kijelentést tett a baloldal miniszterelnök-jelöltje, ezúttal a borzalmas háború elől menekülő magyarokról és a miniszterelnökről alkotott véleményt.

Dömötör Csaba államtitkár most a botrányos megszólalásokra egy Facebook-videóban reagált: „Reakció arra, hogy Márki-Zay Péter szerint a miniszterelnök egy személyben felelős a háborúért.”

„Nem lehetnek annyira kampányüzemmódban, hogy ilyen sületlenségeket beszéljenek” – kezdte a videóban Dömötör Csaba.

...történik egy humanitárius katasztrófa. Több százezren hagyják el Ukrajnát. Közülük közel 70 ezren Magyarországra menekülnek, és neki az a legfontosabb kérdés, hogy ki kire fog szavazni” – összegezte Márki-Zay Péter rideg hozzáállását az államtitkár.

Nem gondoltuk, hogy tudnak újat mutatni az érzéketlenségben, de úgy látszik, hogy náluk ebben sincsenek határok. Jó lenne már egy kis emberség és józan ész a politikai túloldalon” – zárta videóját Dömötör.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás