RETRO RÁDIÓ

Hollik István: egyszer és mindenkorra lezárhatjuk a kudarcos Gyurcsány-korszakot





Az áprilisi országgyűlési választáson egyszer és mindenkorra lezárhatjuk a kudarcos Gyurcsány-korszakot - mondta Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Magyar Nemzetnek adott interjújában, amely a lap keddi számában jelent meg.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.02.15.
választások

Hollik István kérdésre válaszolva - mi a választás legfontosabb tétje? - úgy fogalmazott: „az, hogy visszatér-e a múlt vagy sem. Ugyanis történelmi lehetőséget adott kezünkbe a gondviselés: amellett, hogy megvédjük az eredményeinket április 3-án, egyszer és mindenkorra lezárhatjuk a kudarcos Gyurcsány-korszakot is. Hiszen azok kérik a választók bizalmát a baloldalon, akik hazudtak a magyaroknak, az országot pedig tönkretették 2010 előtt”.

A politikus kiemelte: arról fogunk tehát dönteni, hogy a múltat választjuk, vagy öles léptekkel haladunk tovább Magyarország megerősítésének útján. Az elmúlt időszak nehézségei, a migráció, valamint a koronavírus-járvány is mutatja, hogy nehéz és veszélyes időket élünk, ilyenkor pedig felértékelődik a politikai stabilitás.

Kifejtette, Magyarországon ezt csak a Fidesz-KDNP tudja biztosítani. „Egy báb miniszterelnök-jelölttel felálló, Gyurcsány Ferenc vezette hatpárti baloldal mindent jelentene az országnak, csak politikai stabilitást nem” - jelentette ki.

Hollik István Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Fidesz kommunikációs igazgatója szólt arról is, hogy „a Soros-birodalom és a baloldal” ismét összefog azért, hogy a nemzeti alapon gondolkodó kormányt elmozdítsák. Miközben ők beszélnek a magyar demokrácia haláláról, addig a világ legtermészetesebb dolgának tartják, hogy külső szereplők avatkozzanak bele a magyar politikába, ahogy azt is, hogy a gyermekvédelmi népszavazást is megtámadják - mondta a lapnak.

Hollik István a március 15-ére tervezett békemenetről szólva azt mondta: 2006 óta tudjuk, hogy a baloldal esetében az erő mindig agresszióval társul, és éppen ezért nekünk érdemes megmutatnunk időről időre, hogy nálunk az erő békére és összefogásra alapul. A békemenet ismét alkalmas lesz arra, hogy bebizonyítsuk: ha a magyar nemzet jövőjéről van szó, akkor erőt és összefogást tudunk mutatni - tette hozzá.





Ezeket olvastad már?
Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás