Gyurcsány „jutalomfalatot” dobott Karácsonynak és Márki-Zaynak





Akár egy elégedett gazda, a DK elnöke valósággal megvakargatta Karácsony Gergely és Márki-Zay hátát. Jól van, fiúk, csak így tovább! – szól a legfrissebb üzenet.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.12.02.
fővárosi ingatlanügyek

Városháza-botrány ide vagy oda, „fővárosi ingatlanügyek körül úszkáló cápák” (idézet Bajnai Gordontól), korrupt jutalékos rendszer a baloldali pártok haszonlesőinek, mindez nem számít.

Gyurcsány Ferenc elégedetten megdicsérte Karácsonyt, aki szerinte csak azért is „tisztességes ember”, meg hogy a Városháza-botrány csak afféle fabrikált ügy.

Magyarán a DK-elnök jó Gazdaként és a betyárbecsület szabályait ismerő csendestársként nem hajlandó elengedni az egyre inkább alkalmatlan főpolgármester kezét.

Azért persze ravasz rókaként, Gyurcsány módra kijelenti: „Karácsony bajban van...

Jól járt a Gyurcsány-féle „jutalomfalattal” Márki-Zay is, aki szintén megkapta a maga támogató posztját. Sőt, hogy végtelen hiúságát legyezgesse, még Kapitánynak is elkeresztelte őt a trükkös DK-elnök. Akinek a szavait érdemes lehet kétszer is elolvasni. Akinek van füle kihallhatja belőle, hogy szinte csicskaként „dicsérgeti” Márki-Zayt – írja a Bors.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás