RETRO RÁDIÓ

Kiderült: az ózdi Gyurcsány-show szervezője szenvedett balesetet az M3-as autópályán

A botrányos ózdi Gyurcsány-show szervezője, koordinátora az a férfi, aki szerda este BMW gépkocsijával súlyos balesetet szenvedett az M3-as autópályán, Gödöllő térségében.Megosztás
Szerző: Metropol
2021.09.27. 15:28
baleset

Gödöllő térségében szerda este történt egy baleset az M3-on. Az ütközésről készült képekről kiderül, hogy az autóban a baloldali előválasztás szavazólapjait szállították, mivel azok teljesen szétszóródtak az úton” – írta meg elsőként az Origo.

Balesetinfo

A PestiSrácok.hu megtudta, hogy a BMW-t egy ózdi férfi, B. László vezette, aki nem más, mint a botrányok alatt roskadozó ózdi Gyurcsány-show koordinátora. A szakállas, fiatal férfi több fotón is látható azok közül, amelyeket a PestiSrácok.hu hozott nyilvánosságra annak kapcsán, hogy ózdiak állítása szerint napokon keresztül idegen romák egy csoportja akadályozta az embereket szavazatuk leadásában a sátornál.

Az egyik sértett azt állította: miután kiderült, hogy nem a jobbikos Farkas Péter Barnabásra akar szavazni, egyszerűen megfogták a grabancát és kitették a sátorból. Lefényképezte B. Lászlót, a fotót kitette a Facebookra és azt írta mellé: ez a férfi távolított el a sátorból. Azt is sejtette, hogy a történtekhez a Jobbiknak lehet köze.

FORRÁS: PS/FACEBOOK

B. László szerepel egy másik ózdi férfi fotóin is, aki roma verőemberekről panaszkodott.

FORRÁS: PS/FACEBOOK

Egy nappal később Fidrus Péter, egy a Jobbikból korábban kilépett ózdi önkormányzati képviselő is megszólalt. Facebook-oldalán arról írt, hogy a romacsoportot B. László szervezte a városba, illetve, hogy B. Lászlót a jobbik bízta meg a Gyurcsány-show koordinálásával.

Ezt Farkas Péter Barnabás, valamint segítői, jobbikos társai is tudták. Sajnálatos módon B.-t hajnalban súlyos autóbaleset érte, ezért állt ma le Ózdon a szavazás is – olvasható Fidrus posztjában.

Ezeket olvastad már?
Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Minden készen áll Ferenc pápa látogatására

Minden készen áll Ferenc pápa látogatására

Békepárti, migrációellenes republikánus sztárpolitikus tart előadást Budapesten

Békepárti, migrációellenes republikánus sztárpolitikus tart előadást Budapesten

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás