Jó hír a gyerekeknek! Újra gyerekek táborozhatnak Csillebércen





A hírt Novák Katalin a közösségi oldalán jelentette be. A mai parlamenti szavazáson az is eldőlt, hogy a tábor az Erzsébet Alapítvány tulajdona lett.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.27.
nyaralás

Ismét gyerekek táborozhatnak majd Csillebércen! A mai parlamenti szavazáson a tábort az Erzsébet Alapítvány tulajdonába adtuk” – írta közösségi oldalán a családokért felelős tárca nélküli miniszter.

A tábort 2015-ben szerezte vissza a kormány. Most megszületett a döntés, hogy az Erzsébet-táborok keretében, újra gyermekek üdülhessenek Csillebércen.

Novák Katalin ismertette, hogy a csillebérci tábor megújulását követően évente több tízezer gyermek táborozására ad majd lehetőséget. Hozzátette, hogy emellett megújulnak és megszépülnek a zánkai és fonyódligeti Erzsébet-táborok is.

Az ellenzék a gyerekek táborozását lehetővé tevő döntést nem támogatta. Azon leszünk, hogy mihamarabb megszülessen a döntés, és megkezdődhessen a csillebérci Erzsébet-tábor teljes megújítását szolgáló beruházás, amely a táborozó gyermekek mellett a hegyvidéki polgárok számára is előnyös, hasznos lesz” – zárta bejegyzését a miniszter asszony.

Novák Katalin korábban szintén a közösségi oldalán kérte ki követői véleményét arról, hogy ők elengednék-e nyáron gyerekeiket ottalvós Erzsébet-táborba.

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás