Nem ment el az általa is kezdeményezett rendkívüli ülésre Gyurcsány Ferenc sem





Gyurcsány Ferenc és több más ellenzéki politikus is kihagyta a baloldal által kezdeményezett rendkívüli ülést ma a parlamentben.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.02.01.
baloldali "védekezés"

Az Országgyűlés rendkívüli ülésén nem fogadták el a baloldal kezdeményezéseit, mivel a parlament határozatképtelen volt az alacsony létszám miatt. A rendkívüli ülést a baloldal kezdeményezte, ennek ellenére többen mégsem mentek el. Gyurcsány Ferenc mellett Mellár Tamás, Mesterházy Attila, Rig Lajos, Stummer János, Szakács László, Hadházy Ákos és Szél Bernadett sem volt jelen az ülésen - számol be az Origo.

A Fidesz és a KDNP azért nem vett részt az Országgyűlés hétfői rendkívüli ülésén, mert „politikai blöffnek„ tartotta a baloldali pártok kezdeményezését. Az ülésen a megjelent baloldali képviselők a megszokott álhíreket és csúsztatásokat adták elő.

Az Országgyűlés nem fogadta el a baloldal által benyújtott javaslatokat és vizsgálóbizottságok felállítását, mivel nem volt meg a megfelelő számú képviselő a napirend elfogadásához. A ház határozatképtelen volt.

A rendkívüli üléssel kapcsolatban a Fidesz-frakció azt írta: a baloldal által kezdeményezett ülés csak egy politikai blöff, egy újabb eszköz arra, hogy a járvány elleni védekezést támadják.

Dömötör Csaba: Oltás elleni hangulatkeltést folytat a baloldal

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a közösségi oldalán azt írta, a kormány nem vesz részt a baloldali pártok mai parlamenti kampányakciójában. A baloldal álhírekkel, az oltás elleni hangulatkeltéssel és az egészségügyi szakemberek támadásával vette ki a részét a járvány elleni küzdelemből, az általuk kezdeményezett mai parlamenti ülés nem más, mint ennek a folytatása.

https://www.facebook.com/domotor.csaba.gov/photos/a.509424379417442/1368473636845841/?type=3





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás