A fermentálás művészete – Ogura Hiraku elárulja a szaké titkait is





Az előadás során a résztvevők betekintést nyerhetnek abba, mi is pontosan a fermentálás eredete, módszere, illetve hatása.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.03.22.
fermentáció program japán

A fermentálás művészet, és megváltoztathatja, ahogy táplálkozunk – mondja Ogura Hiraku, a téma japán világsztárja.

A fermentálás művészete
 

Az előadás témája a japán fermentáció és az ország legismertebb alkoholos itala, a szaké lesz. A fermentálás az elmúlt években egyre népszerűbb témakör hazánkban is. 
A szaké is a fermentálás szemszögén keresztül kerül bemutatásra. 
Az előadást követően lehetőség nyílik szaké és ételpárosítás kóstolására.
Az előadás japán nyelven, magyar tolmácsolással zajlik.

Időpont: március 22., 18.30
Helyszín: Makifood Főzőiskola (Culinary Institute of Europe) 1088 Budapest, Bródy Sándor utca 44.
Belépő: 2000 forint 





 





Ezeket olvastad már?
Tavaszi piknik Etyeken

Tavaszi piknik Etyeken

Borkultúra – Organikus borok és dzsesszzene

Borkultúra – Organikus borok és dzsesszzene

Belvárosi Töltött Káposzta és Palacsinta Fesztivál

Belvárosi Töltött Káposzta és Palacsinta Fesztivál

Asia gasztro fesztivál - ingyenes programokkal

Asia gasztro fesztivál - ingyenes programokkal

Top hírek

program

Tavaszi piknik Etyeken

Ami biztosan várható: finom borok, zeneszó, virágillat, ínycsiklandó falatok, kézműves termékek és a környék pincészeteinek színe-java.





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás