Az előadás során a résztvevők betekintést nyerhetnek abba, mi is pontosan a fermentálás eredete, módszere, illetve hatása.
A fermentálás művészet, és megváltoztathatja, ahogy táplálkozunk – mondja Ogura Hiraku, a téma japán világsztárja.
Az előadás témája a japán fermentáció és az ország legismertebb alkoholos itala, a szaké lesz. A fermentálás az elmúlt években egyre népszerűbb témakör hazánkban is.
A szaké is a fermentálás szemszögén keresztül kerül bemutatásra.
Az előadást követően lehetőség nyílik szaké és ételpárosítás kóstolására.
Az előadás japán nyelven, magyar tolmácsolással zajlik.
Időpont: március 22., 18.30
Helyszín: Makifood Főzőiskola (Culinary Institute of Europe) 1088 Budapest, Bródy Sándor utca 44.
Belépő: 2000 forint
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre