RETRO RÁDIÓ

A Kávé Napja - kóstolj korlátlanul az Akvárium Klubban!





Szeptember végén számos országban „ünnep” a kávé világnapja. Magyarországon kilencedik alkalommal zajlik a Kávé Napja esemény, ahol Budapest legnagyobb kávézójává alakul az Akvárium Klub, október 3-án, vasárnap.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.03.
kávé

Pörkölők, kávézók, kávéforgalmazók és baristák avatják be a közönséget a kávé izgalmas világába.

A belépőjegy árában korlátlan kávéfogyasztást biztosítanak a szervezők, mellé ingyenes tisztított vízfogyasztás is jár, és számos program lesz még.

Vásárolni is lehet A Kávé Napján, hiszen a kiállítók izgalmas szemeskávékkal, kapszulás kollekciókkal, kávés eszközökkel készülnek az eseményre.

Fotó: Facebook

Idén is szerepet kap a fenntarthatóság az eseményen, ezért minden vendég számára újrahasznosított kávéspoharat adnak ajándékba, melyet a standokon cserélhetnek és a rendezvény végén hazavihetnek.

A hatályos jogszabályoknak és a helyszín házirendjének megfelelően a rendezvény kizárólag védettségi igazolvánnyal vagy 48 órán belüli negatív PCR teszttel látogatható.

A belépő a programokon való részvétel mellett a korlátlan kávékóstolást is biztosítja. A barista szakma színe-java és remek hangulat várja a látogatókat a főváros egyik legnépszerűbb szórakozóhelyén egész nap. Elővételes jegyvásárlásra online van lehetőség, a rendezvény ideje alatt korlátozott számban értékesítenek belépőket a helyszínen.

További infók: www.kavenapja.hu





Ezeket olvastad már?
Tavaszi piknik Etyeken

Tavaszi piknik Etyeken

A fermentálás művészete – Ogura Hiraku elárulja a szaké titkait is

A fermentálás művészete – Ogura Hiraku elárulja a szaké titkait is

Borkultúra – Organikus borok és dzsesszzene

Borkultúra – Organikus borok és dzsesszzene

Belvárosi Töltött Káposzta és Palacsinta Fesztivál

Belvárosi Töltött Káposzta és Palacsinta Fesztivál

Top hírek

program

Tavaszi piknik Etyeken

Ami biztosan várható: finom borok, zeneszó, virágillat, ínycsiklandó falatok, kézműves termékek és a környék pincészeteinek színe-java.





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás