Rúzsa Magdi énekesnő, valamint Vida József bankár 49 recepttel mutatja meg, hogy milyen izgalmas menüsor állítható össze rövid idő alatta ebből a nektárból.

Rúzsa Magdi receptekben is jó (Fotó: Metropol)

Sokan önmagában vagy teát ízesítve fogyasztják, ám csak kevesen tudják, hogy a folyékony arany főszereplője lehet a főzésnek-sütésnek is, hiszen például remekül karamellizálódik, sűríti, selymessé varázsolja a mártásokat. Összetett ízvilága miatt a salátáknak, előételeknek alappillére de még nagyon sok ételnek ad egyedi, sajátos karaktert, textúrát” – ajánlják az alkotók a méhek aranyát.

Hamarosan kiderül, mit tud egy énekesnő a konyhában

Azt ígérik, a kötetben a boros-mézes sütőtökkrémlevestől a káposztasalátával kínált és roppanós bundában sült mézes-ragacsos csirkefalatokon keresztül a cappuccinohabbal tálalt diós-mézes rétestortáig találunk ínyencségeket.