
Ez a csillagjegy ma szerencsésnek mondhatja magát a munkaügyekben
A Bika ma jól rendszerez, a Nyilas ne vállalja túl magát!
Lázár séf módszere egyszerű és nagyszerű!
A palacsintának nehéz ellentmondani, bár az elkészítése kapcsán sokak elfintorodnak, mert eszükbe jut, hogy nekik többnyire letapad a tészta. Szerencsére Lázár séf receptje és módszere erre a problémára is megoldást kínál!
„A tökéletes palacsinta titkai közül az egyik a serpenyő, a másik a tészta” – kezdi Instagram-oldalán közzétett videójában Lázár séf. Ami a tészta receptjét illeti, a hármas szabályra kell figyelni.
A titkos recept tehát a következő. 3 egész tojás. 300 gramm liszt, 3 csapott evőkanál cukor, pici mokkáskanálnyi só, 3 dl tehéntej és kétszer 3 dl szódavíz, jéghideg. Ehhez a tésztához ugyanis még spatula sem kell! Nem mozgatjátok, megvárjátok, hogy elkezdjen kipöttyösödni, akkor magától fel fog jönni
– magyarázza Lázár séf, aki egy laza csuklómozdulattal a levegőbe dobva fordítja meg a palacsintatésztát, melynek az egyik oldala szemmel láthatóan szépen megsült. „Ropogós, puha, vékony” – összegez, hangsúlyozva a használt serpenyő minőségét, illetve az olajhoz használt műanyag adagolót.
A Bika ma jól rendszerez, a Nyilas ne vállalja túl magát!
Sosem gondolnád, mit használhatsz a vegyszereken kívül.
Mutatjuk, kikről van szó!
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre