
Rajki Ági a névadó sütivel ünnepelte tortaműhelye 3. születésnapját. A Felhősüti magán viseli készítője névjegyét.
Rajki Ági Felhősüti tortaműhelye éppen 3 éve látja el egyre növekvő számban Buda és Pest, valamint az agglomerációban élő születésnaposokat és házasulandókat saját dizájnú Felhősüti tortáival. A brand egyelőre a Kapy utcai tortaműhelyben működik, itt készülnek Rajki Ági kézjegyét összetéveszthetetlenül magukon viselő tortái, amelyért kicsik és nagyok egyaránt odavannak.
A Felhősüti egy vaníliakrémmel töltött süteményről kapta a nevét, amelyet a szülinap alkalmából Rajki Áginak köszönhetően volt szerencsénk megkóstolni. A receptje titkos, de Ágitól bárki megrendelheti a sütit. Akiknek már volt lehetősége ilyet enni, mind állítjuk: megéri, mert mesés.
A Felhősüti-fánkok alig várják már, hogy a tortaműhely mellett a Fenyves utcai garázssoron megnyisson Rajki Ági Felhősütizője.
A tervek szerint itt majd leülhetnek a családok, barátok és a társaság helyben fogyaszthatja Ági finomságos desszertjeit, egy asztaltársaságot alkotva vele és egymással.
Megszólalt az orvos, aki több jó tanáccsal is szolgál.
Tényleg ennyire egyszerű lenne? Vagy pont ettől ilyen nehéz?
Ezt a meglepő dolgot még a magyarok többsége sem ismeri!
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre