Érkezik az újholdas napfogyatkozás, ez a 3 csillagjegy fog különösen jól járni

Hatalmas energiák fognak hamarosan felszabadulni.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.10.01. 17:30
napfogyatkozás újhold csillagjegyek horoszkóp

2024. október 2-án, szerdán gyűrű alakú napfogyatkozás következik be a Hold leszálló pályájának csomópontjában. De nem ez lesz az egyetlen jelentős égi esemény. Ugyanis pontosan ezen a napon új hold is lesz!

szabadság, boldogság, megújulás, horoszkóp, csillagjegy
Fotó: Pexels

Az újholdas napfogyatkozás varázslatos erejét pedig különösen három csillagjegy fogja megérezni. Soroljuk is, kik fognak jól járni!

Ikrek

Ez az égi esemény az egyensúly, a kapcsolatok és a harmónia témáját emeli ki, ami jól illeszkedik az Ikrek kommunikatív és szociális természetéhez. Az újrakezdés érzését hozza magával, és arra készteti az Ikreket, hogy átértékeljék a párkapcsolatukat, a kreativitásukat és az önkifejezésüket. A napfogyatkozás mély meglátásokra és új perspektívákra ösztönözhet, segítve az Ikreket céljaik újrafogalmazásában és a céltudatosság megújulásában, különösen a szívügyek és a munkájuk terén. Ez az energiahullám varázslatos átalakulást indíthat el a személyes és társadalmi életükben.

Oroszlán

A napfogyatkozás a párkapcsolatok, a kreativitás és a harmónia témáit energizálja, olyan területeket, amelyek erősen rezonálnak az Oroszlánok kapcsolat és önkifejezés iránti vágyával. Egyensúlyt és kifinomultságot hoz, segítve az Oroszlánoknak, hogy javítsák kapcsolataikat, és mélyebb, tartalmasabb kapcsolatokat hozzanak létre. Ez a napfogyatkozás valószínűleg új céltudatosságot ébreszt az Oroszlánokban mind a személyes, mind a kreatív vállalkozások terén, és lehetővé teszi számukra, hogy új módon ragyogjanak. A varázslat abban rejlik, hogy az Oroszlánok képesek a bátorságukkal lehetőséget teremteni a szerelemi életükben és a munkájukban.

Mérleg

Ez az erőteljes égi esemény a Mérleg jegyében történik, felerősítve személyes energiájukat és vágyaikat. Ez a napfogyatkozás egy új kezdetet jelez, lehetőséget teremt az önfelfedezésre, a növekedésre és az átalakulásra. A Mérlegek számára eljön az egyensúly és a boldogság időszaka. A kapcsolataik kerülnek az előtérbe, lehetőséget adva a Mérlegeknek, hogy újrarendezzék kapcsolataikat és harmóniára törekedjenek az élet minden területén. Mivel a napfogyatkozás támogatja természetes erősségeiket a Mérlegek mélyebb megerősödést és tisztánlátást érezhetnek, így ez egy varázslatos időszak lesz a számukra, amikor érdemes új célokat kitűzniük maguknak és az ideális jövőképüket is megalapozhatják.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás