Őszi nap-éj egyenlőség: megsúgták a csillagok, hogyan fog hatni a csillagjegyekre

Napokon belül egy új időszak fogja kezdetét venni a szeptemberi nap-éj egyenlőség által.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.09.21. 17:30
csillagjegy ősz horoszkóp

A szeptemberi nap-éj egyenlőség napja idén szeptember 23-ra fog esni, ezzel pedig meg fog kezdődni a csillagászati ősz is. Ilyenkor egyensúlyba kerül a nappal és az éjszaka. A nap-éj egyenlőség miatt pedig a mi életünkben is minden egyensúlyba kerülhet, de nagy változások is bekövetkezhetnek. 

szabadság, boldogság, megújulás, horoszkóp, csillagjegy
Fotó: Pexels

A nyár vibráló, kifelé forduló energiái után a fókusz befelé irányul, és jóval békésebb, nyugodtabb időszak veszi kezdetét. Ennek megfelelően a következő napokban ráébredhetünk arra, hogy mi az, ami igazán fontos a számunkra és mi az, amit érdemes elengednünk – írja az Astronet.

Kos

Számodra a nap-éj egyenlőség nem igazán jelent túl nagy jelentőséget, hiszen a szélsőségek jegye vagy. Azonban ez az időszak a számodra is tanulságos lehet, kihívás elé fog állítani, feladatod van. 

Bika 

Az őszi nap-éj egyenlőség az év egyik legharmonikusabb időszaka. Ez pedig a te csillagjegyed számára kedvező. Figyelj arra, hogy kilépj a komfortzónádból, ugyanis nagy élmények várhatnak rád. 

Ikrek

Az ősz a magány érzését hozhatja el a számodra. Az őszi nap-éj egyenlőség idején érdemes mindent megtenned, hogy újra kapcsolódj a belső gyermeki éneddel. Ehhez pedig nem kell mást tenned, mint felidézni, mit is szeretsz az őszben. 

Rák

Tökéletes egyensúly fény és árnyék, nap és éjszaka között. A Rák a Hold energiáihoz tud kapcsolódni, és igazán fontos számodra a belső biztonság, amit most meg is találhatsz önmagában.

Oroszlán

A Nap az uralkodó bolygód, így ez az időszak nagy hatással van rád. Az őszi nap-éj egyenlőség jó lehetőséget kínál, hogy megtaláld a meghittséget, az igazi barátokat, az őszinte érzéseket a kapcsolataidban. 

Szűz

Az őszi nap-éj egyenlőséggel ér véget a Szűz hava. Ez pedig azt jelenti a számodra, hogy fel kell készülnöd egy új időszakra, amiben érdemesebb befelé tekintened. Ha mindent jól csinálsz, meg fognak térülni a korábbi erőfeszítéseid. 

Mérleg

A békesség hozza el számodra a boldogságot, és tudod is élvezi az örömöket. Az ősz számodra meghittséget és varázslatot nyújt. A vágyaid most beteljesülnek, sok szerencsét jeleznek neked a bolygók. 

Skorpió

Felfrissülést, békét és erőt fog hozni számodra a nap-éj egyenlőség. Nagyon hatékony és vidám időszak következik az életedben. Eredményes lehetsz a társasági életben és a munkádban is. 

Nyilas 

Érdemesebb lesz a következő időszakban lelassítanod és figyelned. Ha megadod ennek az időszaknak a tiszteletet, akkor örömöt fog hozni a számodra, nagy beszélgetésekben és eszmecserékben lehet részed. 

Bak

A jegy szülötteként tudod hasznosítani a változás energiáit, vagyis kedvező időszakhoz érkezett az életed. Kiegyensúlyozottságra lelhetsz a kapcsolataidban, a magánéletedben és a munkában egyaránt. 

Vízöntő

A bekövetkező időszakban jobban teszed, ha befelé fordulsz. Érdemes elmélyülnöd és a saját életedre koncentrálnod. Izgalmas szellemi impulzusok érhetnek, sok intellektuális izgalomra számíthatsz. 

Halak

A nap-éj egyenlőség segíthet az önértékelésedben, fontos üzenetet kaphatsz, ha figyelmes vagy. Olyan élmények is érhetnek, amik hatására megerősödsz, és tisztelni fogod magadat és a lelki-érzelmi igényeidet.

A nap-éj egyenlőség olyan csillagászati esemény, amelyben a földi Egyenlítő síkja áthalad a Nap középpontján, ez évente kétszer fordul elő (március 21. és szeptember 23. körül).

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás