Nem ma jön meg a kemény munka eredménye ezeknek a csillagjegyeknek

A bolygók kitartást kérnek egyelőre öntől. Ne is akarjon harcolni ez ellen, inkább adjon bele minden öntől telhetőt, és fejezzen be mindent, amit elkezdett. Meglátja, rövidesen az eredmények is megérkeznek.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.05.
Módosítva: 2024.09.05.
Mars eredmény munka horoszkóp

2024. szeptember 5.

Horoszkóp

 

Fotó: Shutterstock 


 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold ma már a Mérleg jegyében van. Találkozhat ma valakivel, aki leveszi a lábáról a kedvességével. Lehet, hogy egy barátság kezdete, de az is, hogy egy szerelemé. Ez attól is függ, hogy ön mire nyitott.



 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Csütörtökön hajlamos lehet vitatkozni a többiekkel, nagyon megmakacsolja magát. Mindenképpen vegye észre, amikor újra és újra ugyanazt hajtogatja, és mereven köti az ebet a karóhoz. Muszáj lesz kompromisszumot kötni!



 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Csütörtökön a párkapcsolat, elköteleződés körül járnak a gondolatai. Ha van párja, most nagyon szerencsésnek érezheti magát. Ha még egyedül van, a hiány ma nagyon felerősödhet. Szeretne ismerkedni, de az elköteleződéstől is tart. Ezt az ellentmondást kellene feloldani magában.



 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Mars már a Rák jegyében jár. Most aztán semmi oka a panaszra, minden halad, mint a karikacsapás. Bármit is gondol ki, könnyedén végigviheti a terveit. Semmi esetre sem kellene most halogatni, mert csak felesleges köröket jelent.



 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma valahogy tisztán és élesen lát mindent. Mégis próbáljon ellenállni a késztetésnek, hogy megmondja a véleményét, vagy ne adj isten beolvasson valakinek. Még akkor se, ha valaki totális tévedésben van. Ez most egy ilyen nap.



 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Összeszedetten, nagyon következetesen végzi a dolgait. Olyan hatékony, hogy még saját magát is meglepi. Csinálja meg a legtöbb energiát igénylő feladatokat. A délután viszont szóljon most már végre egy kicsit a kikapcsolódásról is!



 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ha bármilyen fontos megbeszélni valója lenne, azt mindenképpen érdemes csütörtökre időzíteni. A Hold ma már a jegyében jár. Ma nemcsak nagyszerűen kommunikál, de az érvei, a kérései is nyitott fülekre találnak. Azt veszi észre, hogy mindenki hallgat és figyel önre.



 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Csütörtökön kifejezetten jól és hatékonyan adja elő a kívánságait, mert a Hold a békés és harmonikus Mérlegben jár. Talán még önt is meglepi a többiek azonnali pozitív reakciója. Pedig semmit sem tett ma másként, mint általában. Illetve valamit mégis: ma sokkal kedvesebb!



 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Mintha óriási lökést kapna, úgy indul el a siker kapuja felé. Bármiben is szeretne előrelépni, most mintha minden a kezére játszana, könnyebben és sokkal egyszerűbben teheti meg. Kijárt már, hogy élvezze is a kemény munka gyümölcsét.



 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A bolygók kitartást kérnek egyelőre öntől. Ne is akarjon harcolni ez ellen, inkább adjon bele minden öntől telhetőt, és fejezzen be mindent, amit elkezdett. Meglátja, rövidesen az eredmények is megérkeznek.



 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Most fontos változások jöhetnek. Ma a Rák jegyébe lép a Mars, és beindítja a változásokat. Várja is, milyen lehetőségeket tár ön elé az élet. Már nem foglalkoztatja a múlt sem olyan erősen, mint az elmúlt hetekben. Jól is teszi, ha végre a jelen pillanatokra koncentrálja a figyelmét.



 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Rák Mars jó lehetőségeket hozhat. Arra figyeljen, hogy ne húzza fel az orrát mindenen! Ha a legkisebb megjegyzésre is megsértődik, akkor csak maga alatt vágja a fát... Igyekezzen mindenből kihámozni azt, ami az ön számára pozitív.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás