Heti horoszkóp: ez a csillagjegy most jobban teszi, ha hallgat a megérzéseire!

Az Oroszlán a figyelem középpontjába kerül, a Szűz óvakodjon a konfliktustól!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.09.02.
heti horoszkóp csillagjegy változás

2024. szeptember 2-8. – Heti horoszkóp

Kos

III. 21.–IV. 20.
Az ambiciózus természetednek köszönhetően a közeljövőben váratlan változások jönnek, ezért készülj fel a spontán döntésekre és tettekre! Ne félj kockáztatni, és óvakodj a túlzott érzelmi dühkitörésektől, mert nagy a valószínűsége annak, hogy ez tönkreteszi a kapcsolatodat.

Fotó: shutterstock 

Bika

IV. 21.–V. 20. 
Figyelned kell a pénzügyi kérdésekre. A hét elején lehetőségek adódhatnak az anyagi helyzeted javítására vagy új befektetésekre. A hétvégén próbálj meg kerülni mindenfajta nyüzsgést, tölts több időt a családoddal, vagy válassz olyan hobbit, amely örömet szerez!

Ikrek

V. 21.–VI. 21.
Igazán zűrzavaros lesz ez a hét számodra. Folyamatos kommunikáció vár a munkáról, illetve új feladatok jönnek a régiek mellé. Próbálj nyitott és barátságos lenni, kerüld a konfliktusokat a kollégákkal! Ez a megközelítés új javaslatokat vagy projekteket hozhat.

Rák

VI. 22.–VII. 22.
A lelki nyugalmad és a családi problémák állnak majd a középpontban. Ezen a héten érezni fogod, hogy szükséged van egy kis magányra, ami nem fog tetszeni a szeretteidnek. Fontos azonban, hogy figyelj az érzelmi állapotodra. Próbálj időt szakítani a pihenésre és a gyógyulásra, hogy elkerüld az érzelmi kiégést.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.
A nyilvánosság figyelmének és elismerésének újdonságával nézhetsz szembe ezekben a napokban. Lehetőséged nyílik bemutatni vezetői tulajdonságaidat, ami a menedzsment előtt sem marad észrevétlen. Készülj fel arra, hogy az ötleteidet értékelni fogják.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.
Rutinból oldod meg a feladataidat ezen a héten, aminek nem örülsz túlzottan, de ne ess pánikba! Igyekezz rendet tartani az ügyeidben, és kerüld a konfliktusokat a kollégákkal! Sőt, a magánéletedben is ugyanez a megközelítés javasolt: néha érdemes egy kicsit meghátrálni! 

Mérleg

IX. 24.–X. 23.
A személyes és a hivatalos kapcsolataidra is összpontosítanod kellene! Ezen a héten remek alkalmad nyílik arra, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz a szeretteiddel. Kompromisszumkereső képességed segít megoldani a konfliktusokat, amelyekből nem lesz ugyan sok, de nyilvánvalóan egyik sem lesz kellemes.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.
Oda kell figyelned az egészségedre! Ezen a héten fontos lenne átgondolnod a szokásaidat, a napi rutinodat, különben tovább romlik a fizikai állapotod. Próbálj több mozgást beépíteni a napjaidba, és aludj többet! A munkahelyen kisebb változtatások várhatók, amelyek rugalmasságot igényelnek tőled.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21. 
Tele lesz lelkesedéssel és kalandvággyal ezen a héten. Kiváló napok ezek utazásra, új távlatok felfedezésére és inspirációra az életedhez. A szokásosnál energikusabbnak érezheted magad. Ne feledd azonban a tervezés fontosságát és az óvatosságot a szükségtelen kockázatok elkerülése érdekében!

Bak

XII. 22.–I. 20.
Azon kaphatod magad, hogy újra kell gondolnod a hosszútávú céljaidat és az azokhoz vezető stratégiát. Ezen a héten fontos, hogy a karrieredre összpontosíts, és meghatározd, mi az igazán fontos a szakmai fejlődésed szempontjából. Készülj fel arra, hogy alkalmazkodnod kell a változó körülményekhez. A magánéletben próbáld megtalálni az egyensúlyt a munka és az önmagadra szánt idő között.

Vízöntő

I. 21.–II. 19. 
Jó alkalom ez a hét a csapatmunkára. Úgy érezheted, hogy pozitív változásokat kell hoznod, vagy segítened kell másokon. Próbálj nyitott lenni az új ötletekre és az együttműködésre. A személyes kapcsolataidban fontos szerepet játszik a tolerancia és a mások érzéseinek figyelembe vétele.

Halak

II. 20.–III. 20.
Ez az az időszak, amikor felerősödnek a megérzéseid és ezzel együtt talán túl érzékennyé is válhatsz. A csillagok azt üzenik: hallgass a belső hangodra, és ne félj követni. A szakmai életedben most a nem túl szabványos megoldások és kreatív megközelítések jönnek. A személyes kapcsolataidban figyelj a hozzád közel állókra!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás