Nagy Ő Nati kitálalt: ez a helyzet Szoboszlai Dominikkal

Az egykor még Jákob Zoli szívéért küzdő szőke szépség korábban elárulta, hogy szimpatizál Szoboszlai Dominikkal. Azóta viszont változtak az erőviszonyok, és Nagy Ő Nati véleménye is módosult.



Megosztás
Szerző: Natasha
Létrehozva: 2024.08.19.
Nagy Ő Szoboszlai Dominik Jákob Zoli szerelem pasik

Nagy Ő Nati, vagyis Kozelkin Natália nevét Jákob Zoltánnak köszönhetően ismerte meg az ország, hiszen a szőke szépség egykor még a milliárdos kegyeiért küzdött a kamerák előtt. Bár a „versenyben” sokáig jutott, az utolsó rózsát mégsem neki adta Zoli, így a bájos arcú lány hoppon maradt. Vagyis ezt gondoltuk mi. Nati kicsit sem volt elanyátlanodva amiatt, hogy nem ő lett a körmös királynő a király mellett, inkább azon gondolkozott, hogy ki az a férfi, aki illene hozzá.

Nagy Ő Nati
Nagy Ő Nati lemondott Szoboszlairól (Fotó: TV2)

Nagy Ő Nati: Változó az ideálom

A szőkeség még az Egy este Lillánál! Című TikTok liveshowban árulta el hónapokkal ezelőtt, hogy van valaki, aki nagyon tetszik neki. Nem fog senki meglepődni, mert Szoboszlai Dominikról van szó… Nati akkor bevallotta, hogy tett lépéseket is az ügyben, hogy esetleg megismerhesse a Liverpool sztárját, ám ez a románc csak plátói volt. Időközben ugyanis változtak az erőviszonyok.

Már tudom, hogy a Szoboszlai Dominiknak van barátnője. Nem megyek bele ilyen dologba

 – jelentette ki lapunknak Nati. Ezek után viszont kíváncsiak voltunk, hogyha sem Jákob Zoli, sem pedig a magyar válogatott csapatkapitánya nem jöhet már szóba a lánynál, akkor mégis ki?!

"Én szeretem a sima földön járókat is, nem csak a sztárokat. Nekem nagyon változó az ideálom, nekem azok a pasik jönnek be, akik igazi maszkulinak, tesznek magukért, a külsőjükre, jó az illatuk, meglátod őket, és így ó, elájulsz tőlük" – jelentette ki Nati.

Jóban vannak Zolival

Nati elmondta lapunknak azt is, hogy bár nem tartja a kapcsolatot Jákobbal, van, hogy a sors összesodorja őket. Például egy spontán lecsózásra.

Nem beszélek a Zolival, de szerintem jó baráti kapcsolatot ápolunk ismerősökként. Múltkor volt, hogy jött hozzánk lecsózni. Ott nagyon jó fej volt, hozott nekünk rózsát is, nem találkoztam vele azóta

– mondta el Nati. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás