Ezt nem ússza meg olcsón: csúnyán elbukott egy fogadást Jákob Zoli

A milliárdos üzletember nemrég új fába vágta fejszéjét, életmódváltó programja ugyanis rendkívül kedvező lehet azok számára, akik régóta küzdenek súlyfelesleggel. Jákob Zoli annyira biztos a program sikerességében, hogy egyik főmunkatársával még fogadást is kötött.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.04.
Módosítva: 2024.08.04.
Jákob Zoli autó fogadás

Jákob Zoli nem akármilyen kihívásra invitálta kedvenc kollégáját. Peti ugyanis szintén jelentős súlyfelesleggel rendelkezett, nem is volt tehát ennél kézenfekvőbb, mint hogy a milliárdos alkut ajánlott neki: vagy lefogy három hónap alatt 26 kilót és kap egy céges autót, vagy végigsétál az Erzsébet hídon alsógatyában. Az igazság pillanata több meglepetést is tartogatott a kétkedők számára. 

Jákob Zoli
Jákob Zoli életmódváltó programja sikeresnek bizonyult (Fotó Szabolcs László)

Zoli nyert is, bukott is

Petinek értelemszerűen nem csak Jákob Zoltán szurkolt, hanem azok is, akik eddig még féltek kipróbálni a körömlovag új csodaszerét. A tét nem volt kicsi, hiszen Peti sikeréért egy céges kocsi a jutalom. A három hónap leteltével videót készítettek a mérlegre állás pillanatáról, az eredmény azonban nem az volt, amit mindenki remélt: 30 dekával több, mint amennyinek kellett volna. Zoli nagyon megsajnálta és felajánlotta, hogy éjfélig még van idő, kapja össze magát, nehogy már kárba menjenek az elmúlt hónapok igyekezetei. Peti azonban trükkhöz folyamodott, a pólója alatt ugyanis hátára ragasztott egy nagy zsákot a csodaporból, így azt letépve róla már túl is teljesítette a fogadásban ígérteket. 

Jákob Zolinak tehát nem maradt más lehetősége, vehet neki autót. De hogy senki ne csalódjon nagyot: Peti örömében még a siker ellenére is végigsétált félmeztelenül az Erzsébet hídon, hogy végül abszolút happy end legyen a történet.

Jótékonykodás felsőfokon

A milliárdos üzletember egyébként híres arról, hogy szeret adományozni, luxusautóival járják az ország utcáit és drága elektronikai ajándékokkal lepi meg azokat, akik követik őt közösségi oldalán. Ebben Peti van segítségére, így hű munkatársként végre ő is megkaphatta a neki járó jutalmat.

@jakob.zoli ITT az igazság pillanata! HA nyer, kap egy új céges autót🚘, HA NEM: alsónadrágban🩳 végigsétál az Erzsébet hídon. Petinek a fogadásunk szerint 3 hónap alatt kellett legalább 26 kg-ot fogynia a LUXOYA Way of Life életmódváltó programmal! Petivel is találkozhattok augusztus 10-11-én a Luxoya Beachen Siófokon a Plázson (csak strandbelépőt kell fizetni) @luxoya.hu #tulajdonos #luxoyakihivas ♬ eredeti hang - Jákob Zoli

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás