Ez a három csillagjegy körömszakadtáig küzd az igazáért

Vannak, akikkel nem érdemes vitatkozni...



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.09.04.
csillagjegy ezotéria személyiségjegy

Mindenki szereti, ha valamit jobban tud a környezeténél, ha igaza van. Mindez a tudás, a versengés, a bizalom és az ego sajátos keverékéből áll. Igaz, már az ókori rómaiak is megmondták, hogy „Errare humanum est”, azaz tévedni emberi dolog. Ám akadnak egyes csillagjegyek, melyek számára ez sosem járható út. Íme a három csillagjegy, melynek nem csak igaza van, de minden körülmények között muszáj, hogy igaza legyen! Hogy melyik három csillagjegyről van szó? Mutatjuk!

Fotó: Pixabay /  Pixabay

Oroszlán

A megkérdőjelezhetetlen önbizalom élő szobra, aki sosem bírja ki, hogy ne az övé legyen az utolsó szó – hiba no, e csillagjegy szülöttei asztrológiailag képtelenek meghátrálni. Élvezik a vitát, melyben mindenáron győzni akarnak.

Szűz

Minden részletre kiterjedő figyelme, gyakorlatiassága és a tökéletességre való törekvése mind győzelemre segíti. Mindez akár előny is lehetne, nagy kár, hogy bizony minden helyzetet küzdelemnek tekint. A kommunikáció bolygója, a Merkúr hatékonyan támogatja a Szüzet a viták során, e csillagjegy szülötte pedig pontosan tudjka mikor van igaz,a akkor pedig ellenvetést nem ismerő módon teszi oda magát.

Vízöntő

Szivacsként szívja magába a tudást és megtartva azt bármikor képes bevetni, kamatoztatni! Nem foglalkozik a diszkrécióval vagy a tapintattal, ha valaki valamit rosszul tud, pláne mond, szemrebbenés nélkül kijavítja! Nem sajnálja az időt arra, hogy szükség esetén részletesen bebizonyítsa: NEKI van igaza!









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás