Ennek a három csillagjegynek törik össze a legtöbbször a szívét

Vannak, akik mintha a kezdetektől fogva arra lennének kárhoztatva, hogy összetörik a szívüket. Most eláruljuk, mely csillagjegyek ezek.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.24. 11:00
csillagjegy szerelem csalódás horoszkóp

Mindannyiunk baráti körében van legalább egy valaki, akit mintha folyamatosan szerelmi bánat nyomna. Ő az, aki ha belép egy kapcsolatba, sokan az első pillanattól érzik: sírás lesz a vége. Van három csillagjegy, aki mindnél sérülékenyebb. Ők azok, akik mintha saját maguk okoznák az újabb és újabb fájdalmas szakítást maguknak.

szomorú, bánatos, búslakodik, szakítás, Pexels
Vannak csillagjegyek, akik mintha maguk törnék össze a szívüket  Fotó: Pexels

3 csillagjegy, aki összetört szívvel él

Halak

Aligha meglepő, hogy a legidealistább csillagjegy felkerült erre a listára: ő az, aki szinte az egész életét fantáziavilágban éli, nagy álmokkal – kiváltképp, ha a romantika kerül szóba. Sajnos azonban az élet nem tündérmese, amit e jegy szülöttei is megtapasztalnak újra és újra. Ők azonban menthetetlen romantikusok, újabb és újabb csalódás ellenére sem hajlandók elfogadni a világot olyannak, amilyen - ami miatt aztán olyan sokszor törik össze a szívüket, mint talán senki más.

Kos

A tűz elemű Kos heves, határozott, ugyanakkor sokszor meggondolatlan: épp ezért ajtóstul ront a házba, cselekszik, ahelyett, hogy észrevenné a figyelmeztető jeleket, amik igyekeznek őt megóvni, és azt sugallni neki: ne olyan hevesen! Egy dologra figyel: saját, mély érzéseire. Sajnos azonban ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy igaza is van és jó döntéseket hoz – sőt, inkább épp az ellenkezője jellemző. A Kosnak meg kell tanulnia pár lépés távolságot tartania, tisztán látni ilyen helyzetekben, és akkor talán kevesebbszer törik össze a szívét.

Bak

Ha lehet azt mondani, a Bakok épp az ellenkező hibába esnek, mint a Kosok. Rendkívül magas elvárásokkal bírnak, tele ambíciókkal, célokkal, épp ezért nem fecsérlik az idejüket holmi randira, ha nem biztosak benne, hogy az vezet is valahova. Rendkívül kritikusok, ha a szív dolgai kerülnek szóba, épp ezért gyakorlatilag esélyt sem adnak maguknak, hogy megtalálják az igazit, vagy legalább valakit, aki mellett boldogok lehetnek. Ha nem hajszolnák oly elkeseredetten a tökéletes párt, talán kevesebb alkalommal csalódnának, és könnyebben rájuk találna a szerelem.
 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás