Heti horoszkóp: ez a csillagjegy arrogánsan magabiztos!

A Kosnak szerencséje lehet a szerelemben, a Nyilas állítsa le az exét!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.08.26.
Módosítva: 2024.08.26.
horoszkóp csillagjegy heti horoszkóp

Kos

III. 21. – IV. 20.
Elismerő megjegyzések várnak rád a héten a munkahelyeden, a környezetedtől sok segítséget kapsz. A hét eleje új ismeretségekkel örvendeztet meg. A családban nagy érzelmek kavarognak, kissé nehéz a hangulat, de a hétvége könnyebb napokkal kecsegtet. Végre szerencséd lehet a szerelemben, ezért szinte a föld felett jársz majd. Engedd el magad!

Bika 

IV. 21. – V. 20.
Élményekkel teli hét vár rád, amikor a dolgok a lehető legjobban alakulnak, a beavatkozásod nélkül. A hét eleje kiváló a tárgyalásokra, szellemi munkára. Szerdán és csütörtökön kisebb, nem várt pénzhez juthatsz, vagy valamilyen bónuszra számíthatsz. A hétvégén átveszed a családi ügyek szervezését.

Ikrek 

V. 21. – VI. 21.
Számít rád a környezeted, sokkal nagyobb a bizalom feléd, mint azt elsőre gondolnád. Sok probléma megoldása hárul rád. Összességében ez egy jó hét lesz minden körülötted élőnek is. Megértetted, mikor érdemes kockáztatni, ám a jelenlegi időszak nem alkalmas erre, különösen a magánéletedben. A korábban alkalmazott taktikáid hatékonyak lesznek.

Rák 

VI. 22. – VII. 22.
Szinte féktelen haraggal „működsz” a héten, amivel sok embert eltaszítasz magadtól. Lassan a testtel! Próbálj meg vigyázni mások érzéseire is. Úgy érzed, elfáradtál a nagy zűrzavarban. A legnagyobb vágyad a béke és a nyugalom lesz. A csillagok azt üzenik: néha nehéz szembenézni a valósággal, de hosszú távon mégis megéri.

Oroszlán 

VII. 23. – VIII. 23.
Alaposan gondold át, hogy mások hibáiból és tapasztalataiból le tudsz-e vonni magadban valami hasznosat erre a helyzetre. Ha egyedülálló vagy, fordíts több időt a lelki társad felkutatására. Erre a héten bármelyik nap alkalmas lesz, csak légy magabiztos. Ha már kapcsolatban vagy, valószínű, hogy új érzések és egyéb, jobb irányba mutató változások jönnek.

Szűz 

VIII. 24. – IX. 23.
Találd ki, hogy melyek lehetnek azok a területek az életedben, amelyek összehoznak a partnereddel, ellenkező esetben szépen lassan eltávolodhattok egymástól. Ha egyedülálló vagy, találj ki magadnak új programokat, esetleg tanfolyamokat, ugyanis ezeken a helyeken megtalálhatod a Nagy Őt.

Mérleg 

IX. 24. – X. 23.
Továbbra is következetesen tartsd be a szabályokat, mert ezen a héten könnyen bírságot kaphatsz. A dolgok a napokban némileg kibillenthetnek a helyükről, ám egyelőre csak annyit tehetsz, hogy megpróbálsz jobban koncentrálni. A csillagok azt javasolják: fogadj el mindent, ami történik, ne hadakozz.

Skorpió

X. 24. – XI. 22.
Gondolkodj szabadon, de nem mondj ki ész nélkül bármit, ami az eszedbe jut. Káros lehet a magánéletedben. Néha okosabb a hallgatás. Nagy valószínűséggel a kedvesed is észrevette, hogy valami nem stimmel kettőtök között, ő viszont nem várja meg a veszekedéseket, inkább a tetteivel bizonyítja a szeretetét.

Nyilas 

XI. 23. – XII. 21. 
Az exedet állítsd le, mondd meg neki, hogy hagyjon békén, ebből már nem lesz semmi. Összpontosíts a jövőre, az sokkal érdekesebb és fontosabb, mint a múlt. Bármi is történt eddig, a végső döntést a héten meg fogod hozni, méghozzá az elkövetkezendő napok tapasztalatai alapján. Jobb, ha lazítasz, és hagyod a maguk útján folyni a dolgokat.

Bak

XII. 22. – I. 20.
A szeretett embernek ezekben a napokban óriási szüksége lesz az érzelmi támogatásodra, méghozzá korlátlan mennyiségben. Most az a legfontosabb, hogy ott legyél mellette, amikor különösen nehéz és szomorú lesz számára az élet. Sok kihívás vár még rátok, de képesek vagytok megoldani.

Vízöntő 

I. 21. – II. 19. 
Nehéz időket élsz, úgy érzed, nehéz a felszínen maradni, és megérteni, mi is történik pontosan körülötted. Az egyetlen szalmaszál, amibe belekapaszkodhatsz, az a kedvesed. A csillagok azonban azt üzenik neked: nem szabad becsapnod magadat. Ha úgy érzed, rossz úton jársz, kanyarodj le róla. Lehet, hogy sehova nem vezet.  

Halak

II. 20. – III. 20.
Állítsd meg magad, mielőtt valaki más tenné. Túl sok valótlan következtetést vonsz le a környezeted szándékairól, de ami a legrosszabb, az az, hogy szilárdan hiszel is a meglátásaidban. Nem kellene ilyen arrogánsan tévedhetetlennek hinni magadat!
 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás