Ezek a csillagjegyek jobban teszik, ha ma elkerülik a konfliktusokat

Pihenjen, töltekezzen és élvezze ki a nyarat! A mai vitákból mindenképpen maradjon ki. A legcélravezetőbb, ha fizikailag is eltávolodik a „darázsfészektől”. Ne hagyja, hogy bevonják mások a saját konfliktusaikba.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.11.
Módosítva: 2024.08.11.
konfliktus hangulat horoszkóp villámcsapás

2024. augusztus 11.

Horoszkóp
 

Fotó: Pexels (illusztráció)


 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold és a Plútó fényszöge bizony erős konfliktusokat mutat, amik a hatalommal, a rivalizálással függenek össze. Az egészen biztos nem jó, ha párkapcsolaton belül le akarják nyomni egymást. Inkább az együttműködésre kellene törekedniük.



 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A mai nap hajlamos lehet túlzottan is ragaszkodni a véleményéhez. A makacsság ma nem segít, ugyanis a vitapartnere még önnél is sokkal rámenősebben érvel. Kénytelen lesz elfogadni a véleményét, ha tetszik, ha nem.



 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Úgy érzi ma, mindenki csak akadályozza, vagy akadékoskodik. Mielőtt felkapná a vizet, inkább gondolja végig, vajon miért teszik. Talán túlzottan is kapkod, pedig a higgadtság lenne ma kifizetődő. Vegye át a nyugalmukat!



 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Az uralkodó bolygója, a Hold a Plútóval kedvezőtlen fényszögben van. Ma könnyen keveredhet vitába, konfliktushelyzetbe. Nem éri meg senkivel sem vitatkozni, mert végleg megszakadhat a barátság, a kapcsolat, és az meg bántaná önt.



 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma nem igazán találja a közös hangot a párjával. Legyen vele türelmes, ne faggassa őt fölöslegesen. Ha úgy érzi, tölthetik a vasárnapot külön is, estére annál jobban vágynak majd egymás társaságára. Ez pedig a konfliktust is megoldja.



 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Jobb, ha most semmit sem tesz szóvá! Legyen bármilyen apró kis megjegyzés is, mintha olaj lenne a tűzre. A párja hangulata robbanásközeli állapotban lehet a Plútó és a Hold fényszöge miatt.



 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Még szerencse, hogy ön ilyen békés természet. Így viszonylag könnyen el tud lavírozni a feszültséget hozó helyzetekben is. Remélhetőleg nem lesz nagyon nehéz emberekkel dolga a mai napon. Most ugyanis mindenki feszültebb (és gorombább) a szokásosnál.



 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Plútó ma nem biztos, hogy a legjobb tulajdonságait erősíti fel. Tudatosan törekednie kell rá, hogy fékezze magában a féltékenységet, vagy a rivalizálást, hatalomvágyat. A legjobban tenné, ha vízparton töltené a napot.



 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Próbáljon minél objektívebben tekinteni minden információra, amit ma kap, vagy olyan eseményre, ami önnel történik. Ha kívülállóként szemléli magát, a külső körülményeket, sokkal okosabb döntéseket hozhat.



 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A hátráló Merkúr és a Plútó fényszöge hozhat ma bosszúságokat, kellemetlen megjegyzéseket, és olyan vitákat, amik derült égből a villámcsapásként érik, de valószínűleg régóta hordozott sérelmek törnek most fel. Próbálja meg eszerint is értékelni!



 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Pihenjen, töltekezzen és élvezze ki a nyarat! A mai vitákból mindenképpen maradjon ki. A legcélravezetőbb, ha fizikailag is eltávolodik a „darázsfészektől”. Ne hagyja, hogy bevonják mások a saját konfliktusaikba.



 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Hold már korán reggel belép a Skorpió jegyébe, ami nagyon érzékennyé teszi, ugyanakkor felerősíti az intuícióját és a megérzéseit. Ma ha eléggé figyelmes és nyitott, akkor észreveheti a jeleket, amiket kap az univerzumból.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás