Az univerzum megsúgta: sorsfordító találkozás vár ma erre a csillagjegyre

Pénteken a Hold a Kos jegyében van, ami rengeteg energiát ad majd nekünk.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.08.23.
horoszkóp ezo jóslás találkozás

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Nagyon kedvező nap lesz a péntek. A Hold belép a Kosba, és elűzi az elmúlt napok túlérzékeny hangulatát. Itt az ideje, hogy valami igazán hasznosat csináljon! Elégedetté fogja tenni, ha látja az eredményt.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Egy vitás kérdésben a barátja ma teljes mellszélességgel kiáll ön mellett, ami nagyon jól esik önnek, bár nem szorul védelemre, mert meg tudja te védeni magát, ha szükségesnek érzi. Viszont értékeli, hogy az illető ennyire lojális önhöz.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Pénteken learathatja korábbi erőfeszítéseinek a gyümölcsét. Büszkeséggel és megnyugvással tölti el a tudat, hogy megérte annyi energiát rááldozni, hisz a befektetett munka ezúttal nem is akármilyen eredményt hozott. Élvezze ki a sikert!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Most az lehet a határozott érzése, hogy valaki manipulálni akarja. Talán egy közeli barát mindenáron maga mellé szeretné állítani egy bizonyos helyzetben, ennek érdekében mindent elkövet. Önnek azonban nem kötelező hagynia, hogy rábeszélje...

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Úgy érzi, topformában van ma, és hegyeket tudna megmozgatni. Ügyeljen azonban arra, hogy ne csak a célt lássa maga előtt, próbáljon meg egészében tekinteni minden helyzetre, és igyekezzen kis lépésekben haladni.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Pénteken két nagyon különböző emberrel találkozik, beszélget. Igazán elgondolkodtatják a szavaik. Mindketten másként hatnak az érzéseire. Érdemes lenne rájönni, vajon mit tanítanak önnek, ami ilyen fontos az ön számára?

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A péntek ideális nap a tervezéshez. Érdemes ezért időt szánni, hogy összeírja, átgondolja az őszi szezon teendőit. Vélhetően számos változás zajlik az életében már most is, újdonságok, új lehetőségek várnak önre.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nagyon kedvező nap a mai. Péntekre érdemes a legfontosabb megbeszéléseket tervezni. Egyértelműen, határozottan kommunikál, s mondja el az érveit, igényeit. A többiek pedig meglepően nyitottan fogadják a javaslatokat.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Kos jegyében járó Holddal nagy energiák jellemzik a mai napot. Emiatt a koncentrációra, a figyelemre nagy szüksége lesz. Úgy érezheti, hogy vissza kell fogni magát, és tényleg ez a működőképes. Higgadtan érheti el a céljait. Ne rohanjon, ne kapkodjon!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A bolygók támogatják, segítik a céljaiban, hogy beválthassa a reményeit. A hét eleji feszült hangulatot követően üdítő fordulat, hogy mindenkivel egyezségre juthat. Ez a hétvége előtt különösen örömteli.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Valaki nagyszerű tanácsokkal látja el, és érdemes kikérni a véleményét. Viszont az illető imád beszélni, és hajlamos belelovalni magát egy-egy témába. Óvatosan próbálja meg a lényeg felé terelgetni…

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A péntek jól alakul az ön számára. Semmi mást nem kell hozzá tennie, csak a saját dolgaira figyelni. Ne hagyja, hogy eltereljék a figyelmét, mert könnyen elúszik az idővel, és akkor már hiába bosszankodik...

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás