Jobb ha felkötik a nadrágot ezek a csillagjegyek, nehéz időszak köszönt rájuk

Elhoztuk a csütörtöki horoszkópot, erre érdemes odafigyelni.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.05.16.
Módosítva: 2024.05.16.
horoszkóp csillagjegyek nehéz időszak

2024. május 16.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma nagy lesz önben az elhivatottság, hogy másokat vezessen, tanácsokkal lásson el. Előfordulhat azonban, hogy minden jó szándéka ellenére valaki nem úgy reagál minderre, mint feltételezte. Ne legyen emiatt frusztrált!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Lehet, hogy nehéz időnként pozitívan látni a dolgokat, de higgye el, az ügyei a megfelelő úton haladnak, éppen csak most egy kicsit göröngyössé vált az útfelület. Hamarosan kisimul minden. De mi lenne, ha egy kicsit ellazulna addig is? Ma lesz rá lehetősége!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha egyedül akar mindent megoldani, könnyebben elbukhat, mintha mindezt egy csapat tagjaként végzi. Ma egy ügyben megtapasztalhatja, milyen nagy lehet a közösség ereje. Együtt bármit elérhetnek!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Bizony itt az ideje, hogy bizonyos dolgokban a saját feje után menjen. Nem kell hagynia, hogy mások befolyásolják az életét és hozzanak meg ön helyett olyan döntéseket, melyeket egyedül önnek kellene meghoznia. Ma álljon fel és induljon el a saját útján!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma egy közeli ismerős vagy barát felől hall, olyanról, aki már egy ideje nem sok hírt adott magáról. Most pedig megtudja majd, hogy egy nehéz időszakon jutott túl és szüksége lenne a segítségére, tanácsára. Tegye meg, amit tud, de a pénzügyekben legyen körültekintő!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ha olyan úton jár, amely közben nem élvezi magát az utazást is, akkor talán módosítani kell az eredeti terveken. Onnan tudja ugyanis, hogy jó célokat tűzött ki maga elé, hogy már az odavezető út minden percét is képes kiélvezni.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A mai nap egy hatalmi játszma vagy egy rivalizálás főszereplője lehet, és csak nagyon nehezen tudja mindebből kivonni magát. Ne higgye, hogy ebben, még ha kevéssé is érintett, az ön szavainak nincs elegendő súlya.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Merkúr már a Bikában jár, és önnek nagyon jót tesz ez a higgadt, megfontolt, lassú tempójú energia. Most ténylegesen igaz a mondás, hogy „Lassan járj, tovább érsz!” Csak semmi sietség, kapkodás!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma ügyeljen az arányokra egy ismerősével kapcsolatban, mert talán kezdenek önök közt elcsúszni a dolgok valamelyik irányba. Fontos, hogy egyensúlyban legyen, mennyit ad és mennyit kap ettől a kapcsolattól.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Figyeljen oda rá különösen, hogy ma mit kíván akár önmagának, akár másnak, mert igen erős hatalom van a kezében. Koncentrálja az energiáit a pozitív dolgokra és igyekezzen azon dolgozni, hogy segítsen másokon.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nagyon is elemében van csütörtökön. Magabiztos, határozott és erős, és ezt a környezete is megérzi önön. Sokat számít, hogyan viselkedik, milyen példát mutat ma, mert van egy fontos ügy, amiben számítanak önre.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma kissé megnövekedhet a munka mennyisége ön körül, és talán joggal érzi úgy, hogy minden önre maradna, mintha soha nem lenne ennek a napnak vége. De mi lenne, ha most az egyszer nem egymaga próbálna mindennel végezni?









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás