Ezek a csillagjegyek ma szellemileg felfrissülnek, keressék a társaságot!

Nagyon jó beszélgetésekben lesz ma része. Ha nem személyesen, akkor online, de biztosan érik olyan hatások, amik kimozdítják a megszokott nézőpontjából. Jót tesz most ez a szellemi friss levegő!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.05.25.
beszélgetés hatás horoszkóp

2024. május 25.

Horoszkóp



 

Kos (03. 21.–04. 20.)

Szombaton még a Nyilasban jár a Hold, és jókedvet hoz, délután pedig átlép a Bak jegyébe, és nyugodttá tesz. Nagyszerű élmények várják, és most különösen jót tesz, ha a szabadban tölti a délutánt. A jó levegőn, a természetben rendeződik a lelke, a gondolatai. 



 

Bika (04. 21.–05. 20.)

Szombaton bizonyos esetekben a szokásosnál őszintébben, esetleg hevesebben mutatja ki az érzelmeit. Ha valakivel jó a viszonya, akkor ez a nap jó lehet egy kellemes beszélgetésre, amely közelebb hozza önöket. Ha viszont nincsenek jóban, ne ma akarjon tisztázni kényes kérdéseket!



 

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

A Jupiter, a Nagy szerencse planétája holnap lép a jegyébe, de már ma is érezheti a hatását. Kitágul a horizont és nagyszerű lehetőségek jönnek. Tervezgessen, figyeljen, hogy észrevegye a jeleket, amik az új utat mutatják.



 

Rák (06. 22.–07. 22.)

A Hold ma még délelőtt a Nyilas jegyében van, és jókedvet jelez. Ma egy érdekes beszélgetés vagy egy izgalmas hír hatására felpezsdülhet ön körül az élet, mert talán meglátja a lehetőséget valamiben, és lázasan elkezd fejben tervezni. Lehet azonban, hogy minél jobban beleássa magát a témába, annál árnyaltabb lesz a kép...



 

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Ma valaki az ismerősei közül egészen más arcát mutatja, mint ahogyan őt megismerte. A változás hátterében pedig valószínűleg valami olyan dolog áll, amelyet ma még homály fed. Legyen türelmes hát az illetővel és várja ki, hogy a dolgok miként alakulnak a közeljövőben.



 

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Szombaton egy izgalmas hírt kaphat, amely azonban valakinek a magánéletével lehet kapcsolatos, vagy arra lehet komoly hatása, így kezelje nagyon óvatosan. Mielőtt bárkinek is továbbadja a dolgot, alaposan győződjön meg arról, hogy vajon van-e valóságalapja az ügynek.



 

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Ma egy nagyon érdekes és hasznos információ kerülhet a birtokába, de ügyeljen rá, hogy mindennek nézzen utána, mielőtt felhasználja. Mindennek ugyanis hatása lehet a mindennapjaira, a környezetére és olyan emberekre is, akik fontosak önnek.



 

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Szombaton érdekes és hasznos beszélgetéseket folytathat egy ismeretlennel, de közben ügyelnie kell arra, nehogy félreérthető helyzetbe keveredjen. Lehet ugyanis, hogy valaki többnek látja ezt az egészet kívülről, mint ami van benne...



 

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Ha valamilyen átalakulást vinne bele az életébe, legyen az egy rossz szokás megváltoztatása, vagy éppen egy új kialakítása, akkor ma van az erre alkalmas napja. Délelőtt még a Nyilasban jár a Hold, ami lelkesedést hoz, délután meg már a Bakban, ami eredményességet.



 

Bak (12. 22.–01. 20.)

Lehet, hogy van egy változás, aminek ösztönösen ellenáll, de végül be kell látnia, hogy nem érdemes. Teljesen felesleges idegeskednie miatta, hiszen változtatni úgysem lehet rajta. Ne álljon ellen tehát, amikor ma egy új dolgot kell bevezetnie.



 

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

A mai nap szuper inspirációt hozhat. Ha van olyan könyv, ami már régóta hever a polcán, most vegye elő, vagy nézzen meg egy régóta várt filmet. Véletlenszerű helyről kaphat most jó ötleteket, útmutatást.



 

Halak (02. 19.–03. 20.)

Nagyon jó beszélgetésekben lesz ma része. Ha nem személyesen, akkor online, de biztosan érik olyan hatások, amik kimozdítják a megszokott nézőpontjából. Jót tesz most ez a szellemi friss levegő!

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás