Ennek a 4 csillagjegynek oltári nagy szerencsét hoz az Ikrek hava

Vasárnap a Jupiter belépó az Ikrek jegyébe.



Megosztás
Szerző: B.
Létrehozva: 2024.05.25.
horoszkóp szerencse ezotéria

A Nap május 20-án, a Vénusz pedig csütörtökön lépett be az Ikrek jegyébe, ami óriási szerencsét jelez 4 csillagjegy számára is. Ráadásul vasárnap a Jupiter következik, ami fokozza a különleges energiákat - írja az Astronet.

Vasárnap a Jupiter belépó az Ikrek jegyébe Fotó: Pexels (illusztráció)

Ikrek

A Nap beragyogja a horoszkópodat az Ikrek havában, ez fellélegzést, előrelépést  jelez az élet minden területén a számodra. Sőt, a következő 1 évre is hatalmas lehetségeket jelez, hogy a Jupiter, a Nagy szerencse planétája lépett a jegyedbe.

Szűz

Végre megkapod a jutalmat az erőfeszítéseidért az Ikrek havában. Ne aggódj, ha nem rögtön érzed a hatását, a dolgok a következő pár hétben érnek majd be, és valóra válthatod az álmaidat. Egy dologra kell csak figyelnek, hogy a lelked mélyén is hidd el, valóban megérdemled a boldogságot!

Mérleg

Komfortos számodra az Ikrek havának energiája. Most megérezheted, hogy valóban a sors kegyeltje vagy, mert az életed minden területén megmutatkozik a szerencse. Az Ikrek hava valóra váltja a szerelmi vágyaidat, nagyon vonzó vagy az ellenkező neműek számára.

Nyilas

Új kezdetet jelent a számodra az Ikrek hava, és minden szempontból! Sok változás jön, az Ikrek gyors energiáinak következtében felgyorsulnak körülötted az események, ami nagyon a kedvedre lesz. Most nagyon szerencsés folyamatok hatnak rád.

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás