Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják





Igazi érzelem-hullámvasút lesz a mai.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.04.26.
horoszkóp horoszkóp előrejelzés horoszkóp párkapcsolat

2024. április 26. – Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma talán észre sem veszi, mennyire befolyásolják az érzelmei, a hangulata. Nem szabad ugyanakkor engednie, hogy csakis ezek alapján döntsön, amit az észérvek most súgnak önnek, azt nem szabad figyelmen kívül hagynia.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ön szereti praktikusan megközelíteni a dolgokat. Mindig keresi a kérdésekre a legjobb, legmegfelelőbb válaszokat. Ma könnyen lehet, hogy nem az lesz a helyes út, amit a logika diktál. Egy megközelítés, amely a szívének kedvesebb, eredményesebb lehet.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A mai nap tökéletes arra, hogy mélyebben megélje az érzelmeit, a szeretetet vagy a szerelmet, de ehhez egy kis időre le kellene lassulnia. Ha megáll és felemeli a tekintetét, akkor rögtön meglátja, megbecsüli azt, aki ott van ön előtt…

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Pénteken tartsa nyitva a szemét és a fülét, mert egy meggondolatlan lépés miatt valamilyen kisebb kár érheti, ami ugyanakkor nem fog jólesni. Legyen türelmes, mindig találja meg a megfelelő pillanatot és a megfelelő döntést. Ne kapkodjon, mivel a legtöbb hibát a figyelmetlenség szüli!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma közel lehet ahhoz, hogy végre valóra váljon egy régi álma. Ehhez azonban jól kell használnia az eszét, és hallgatnia kell a megérzéseire is. Egy üzenetet kap, egy jelet az égiektől. A kulcs, hogy helyesen értelmezi-e.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma reflektorfénybe kerülhet, valószínűleg valaki vagy valakik elismerik a munkáját, tevékenységét, sikereit. Legyen büszke, élvezze a dicsőség pillanatait! Igazán kitartó, megbízható, még szép, hogy jön a dicséret is!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma egy hír vagy esemény hatására elkezd végre újból pozitívan gondolkodni, és meglátni az életben azt a megannyi szépet, amit ad önnek. Folytassa tovább ezt az utat, és igyekezzen mindig a pozitívumokat keresni maga körül.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nagyon izgalmas találkozása vagy beszélgetése lehet. A másikban megláthatja önmaga ellentétét. Minden, ami belőle hiányzik, az önben megvan és ami benne van, az önben jelent hiányosságot. A kérdés már csak az, hogy az ellentétek vonzani vagy taszítani fogják-e egymást.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Hold ma már napközben átlép a Nyilasba. Emiatt spontán kialakuló érzelmek törnek önre, ami arra készteti, hogy meggondolatlanul reagáljon egy ön körül kialakuló szituációra. Próbálja valamennyire kontroll alatt tartani önmagát, mert a tüzes természete most könnyen elsodorhatja!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma próbáljon végre egy kicsit önmagával foglalkozni, különösen akkor, ha az elmúlt időszakban sok időt töltött mások kiszolgálásával, segítésével, vagy olyan tevékenységgel, amelyben valaki más érdekében cselekedett. Önnek is szüksége van egy kis énidőre, jutalomra vagy kényeztetésre.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Most erősen rátörhet önre a szabadságvágy. Érdemes talán végiggondolni, mik azok a tényezők, amelyek túlságosan korlátozóak, feleslegesek, és próbáljon meg ezeken lazítani. Meg fogja látni, hogy egy sor olyan dolgot tesz, ami egyáltalán nem lenne szükséges.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ne lepődjön meg azon, ha ma mindenki a megszokottnál is nyitottabb, kedvesebb önnel. Van valami most önben ugyanis, amitől szinte sugárzik, és ezt a legtöbben észre fogják venni ön körül, és keresik a társaságát.





 





Ezeket olvastad már?
Heti horoszkóp: itt az ideje eldönteni, hogyan tovább!

Heti horoszkóp: itt az ideje eldönteni, hogyan tovább!

Felemészt a stressz és a bizonytalanság? Ezek a gyógynövények segítenek minden bajodon

Felemészt a stressz és a bizonytalanság? Ezek a gyógynövények segítenek minden bajodon

Ennek a két csillagjegynek nagyon rosszul indul a hét

Ennek a két csillagjegynek nagyon rosszul indul a hét

Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás