„19 éves koromig 7 terhességem volt, az aljas trollok szánalmasnak neveznek, de én hálás vagyok”





A most 21 éves nő 15 évesen esett először teherbe mostani férjétől, a párnak azóta már három közös gyermeke született, a negyedik pedig már úton van, de az interneten kegyetlenül szidják őket.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.03.19.
terhesség család szülés beszólás

Egy fiatal anyuka, aki 19 éves korára már hétszer volt terhes, megosztotta a gonosz megjegyzéseket, amelyeket azért kapott, mert ilyen fiatalon lett anya.

terhes, várandós, állapotos, kismama, terhes pocak
Fotó: pexels.com  

Angie először 15 évesen esett teherbe mostani férjétől, Jordontól, aki akkor 17 éves volt. A párnak három csodálatos gyermeke van, és most várják a negyediket.

Annak ellenére, hogy az emberek azt mondták neki, hogy túl fiatal ahhoz, hogy 15 évesen gyermeket szüljön, Angie figyelmen kívül hagyta a bántó megjegyzéseket megszülte lányukat, Neveah-t, aki most négyéves.

Miután egy bulin megismerkedtek Jordonnal, Angie 16 éves kora után már össze is házasodtak, és 17 éves korában köszöntötték második gyermeküket, Hudsont.

Sajnos a párnak öt vetélése is volt, de tavaly megszületett harmadik gyermekük, Finley. A most 21 éves Angie elmondása szerint leírhatatlanul boldog, hogy ilyen fiatalon nagy családja van, és azt mondja, hogy „a legjobb életet éli”, amit csak lehet.

Alig néhány hónappal a megismerkedésük után a párnak máris azzal kellett szembesülnie, hogy szülők lesznek, amit csak nyolc terhességi teszt után hittek el, hogy tényleg igaz. Angie akkoriban ugyanis fogamzásgátlót szedett, elmondta, hogy a mai napig nem tudja, hogy miért nem működött nálunk.

A fiatal anyuka azt is megosztotta az internet népével, hogy vegyes reakciókkal szembesült, amikor elmondta barátainak és családjának a hírt: sok düh, sokk és csalódottság volt a reakció.

Tudtam, hogy nem a legjobb reakciókat fogjuk kapni az emberektől. Mindenki másképp reagált, amikor elmondtuk nekik, hogy 15 évesen terhes vagyok.

A nő elmondta, hogy annak ellenére, hogy már fiatalon szeretett volna nagy családot alapítani, eleinte rosszul estek neki a beszólások.

Az ítélkezés kemény tud lenni. Még nagyon fiatal voltam és iskolába jártam, amikor megtudtam, hogy terhes vagyok. Mindenkit elvesztettem, aki közel állt hozzám, mert már nem ugyanúgy éltünk

– mondta.

Angie arról is beszélt, hogy az undok trollok folyamatosan gonosz megjegyzéseket tesznek a családjára, sokan „szánalmasnak” és „kínosnak” nevezték őt. Emiatt mostanában minden eddiginél nagyobb nyomást érez.

Azt mondják, hogy szánalmas vagyok, és hogy ezzel nem kéne dicsekedni, mert baromi kínos. Mindenki azt akarja, hogy elbukjunk, de engem nem tudnak megtörni, mert nagyon boldog vagyok, amiért ilyen fiatalon már ilyen nagy családom van.

Angie még hozzátette:

A vetélések megtanítottak arra, hogy hálás legyek a gyerekeimért. Mindig is nagy családot akartam Annyira izgatottak vagyunk, hogy ismét gyermeket várunk és hamarosan köszönthetjük a negyedik babánkat is, hogy vele teljes legyen a családunk

– idézi a nőt a Daily Star.

 





 





Ezeket olvastad már?
Dobd fel az otthonod aranyló mézes árnyalatokkal

Dobd fel az otthonod aranyló mézes árnyalatokkal

Ne lepődjenek meg ezek a csillagjegyek, ha dühkitöréseik lesznek ma

Ne lepődjenek meg ezek a csillagjegyek, ha dühkitöréseik lesznek ma

Arcápolás otthon, fillérekből

Arcápolás otthon, fillérekből

123 éve született a magyar film: teszteld, te mennyire emlékszel a régi idők mozijaiból - kvíz

123 éve született a magyar film: teszteld, te mennyire emlékszel a régi idők mozijaiból - kvíz

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás