RETRO RÁDIÓ

Kiderült, Zimány Linda pszichológushoz fordult az őt ért bántások miatt





Saját ruhamárkát indított és még számtalan ötlete van a jövőre nézve Zimány Lindának. A modellből lett ügyvédjelölt boldogan ünnepelte a születésnapját, és már az internetes bántások sem zavarják.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2022.04.07.
zimány linda

Hatalmas bulival ünnepelte a születésnapját múlt héten Zimány Linda. Az ügyvédjelöltként dolgozó egykori modell számára azonban nemcsak az ünneplés miatt bírt különleges jelentőséggel ez a nap, hanem azért is, mert debütált a saját ruhamárkája! Linda a Metropolnak nem tagadta, hogy megannyi aggodalom és álmatlan éjszaka áll mögötte, de az eredményért megérte a hónapokon át tartó kemény munka.

– Nehéz, de tartalmas hónapok állnak mögöttem. Főállásban ügyvédjelöltként dolgozom, így a saját vállalkozásom beindítására csak a munkaidőn kívül volt lehetőségem. Nem sokat pihentem mostanában, de megérte – mesélte a Metropolnak boldogan Zimány Linda. – Tavaly nyáron fogalmazódott meg bennem az ötlet, hogy szeretnék egy saját kollekciót. Korábban számos ruhamárka darabjainak elkészítésében közreműködtem, modellként pedig az évek során nagy tapasztalatra tettem szert a különböző fazonok, anyagok és a divat tekintetében. Idővel rájöttem, hogy szeretnék egy olyan ruhamárkát, ami teljes mértékben az én személyiségemet, stílusomat tükrözi. A bemutató végül tökéletesen alakult, rengeteg barátom az általam tervezett ruhákban jelent meg, ami nagyon meghatott.

Fotó: Ripost/Markovics Gábor

A ruhamárka néhány hetente folyamatosan bővülni fog újabb ruhákkal, de az alapdarabok között már most megtalálható számos elegáns, multifunkcionális öltözék, ami ugyanúgy hordható munkahelyen, mint aztán egy esti rendezvényen is, minden korosztály számára.

Már nem foglalkozik az arctalan kritizálókkal

Mint a legtöbb ismert embernél, Linda közösségi oldalán is megjelennek időnként a negatív kommentek, és bár korábban ez sokszor okozott rossz érzést számára, ma már csak mosolyog a furcsa véleményeken.

– Szerencsére az én oldalamra nem jellemző, hogy elárasztanák a gonosz hozzászólások, de azért egy-kettő mindig akad. A legkisebb apróságokba képesek belekötni, például abba, ha éppen nem tökéletes valamelyik testrészem egy fotón. A médiában nőttem fel, hazudnék, ha azt mondanám, hogy tinédzserként vagy akár néhány éve nem zavartak a bántások. Éppen ezért kértem pszichológus segítségét öt évvel ezelőtt, amit nem szégyellek, sőt! Büszke vagyok rá, hogy a lelki fejlődésemen is dolgozom, így mostanában már nem viselnek meg a bántó megjegyzések. A trágárságokat rögtön tiltom és törlöm az oldalamról, de a rosszindulatú megjegyzésekre igyekszem udvariasan válaszolni. Szerintem itt volna az ideje, hogy nagyobb elfogadással legyünk egymás felé, és akit nem kedvelünk, azt egyszerűen ignoráljuk, de semmiképpen se bántsuk szavakkal.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

dr. Zimány Linda (@lindazimany) által megosztott bejegyzés

Linda szerint egymás elfogadását ugyanúgy tanítani kellene az iskolákban, mint a kötelező tantárgyakat, mert a jövő generációjában van az esély arra, hogy kialakuljon egy közösségimédia-etikett, ahol nem egymás bántása, hanem támogatása volna a cél.

– Régóta gondolkodom rajta, hogy indítok egy programot, amivel az iskolákat járnám szakemberekkel együtt szerte az országban. A mostani gyerekekben van a jövő, a lehetőség, hogy a mi gyermekeink már egy kedvesebb világban nőjenek fel. Sajnos a hivatásom és az egyéb munkáim miatt egyelőre nincs időm ezzel az ötlettel komolyabban foglalkozni, de bízom benne, hogy idővel megvalósul ez az álmom is.





Ezeket olvastad már?
„Én ezt nem merném bevállalni” – Horváth Gréta megosztó videót tett ki, Horváth Éva és Kandász Andi is hozzászólt

„Én ezt nem merném bevállalni” – Horváth Gréta megosztó videót tett ki, Horváth Éva és Kandász Andi is hozzászólt

Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás