"Csukd már össze a lábad!" - keményen beleszálltak a 12 gyerekes édesanyába





A 12 gyermekes édesanya nem törődik a trollokkal, azt mondja, áldottnak érzi magát a sok gyereke miatt.



Megosztás
Szerző: P. Flóra
Létrehozva: 2024.02.17.
terhes anya nagycsalád

Egy 12 gyermekes családanya jószerével naponta megkapja azt a közösségi oldalakon, hogy akár védekezhetne is, össze is zárhatná a lábát, hogy ne legyen több gyereke, mert ez már így is sok. Ő azonban áldottnak érzi magát, amiért nagy családja van. A 35 éves Britni Church nem is lehetne boldogabb a gyerekeivel.

terhes
 

A nő 15 évesen esett először teherbe, most 19 éves a lánya, Crizman, majd volt férjétől megszületett Jordan (17), Caleb (16), Jace (15) és Cadence (13). Britninek volt egy lánya, Jesalyn (11) egy másik partnerétől, mielőtt találkozott és összeházasodott jelenlegi férjével, a 32 éves Chrisszel. A pár három hónappal az esküvő után üdvözölte első közös gyermekét, Silast, aki 8 éves most. A párnak van még egy 7 éves fia, Christopher, majd utána hármasikreik születtek: Oliver, Asher és Abel négyéves, majd a sort a kétéves Rowyn zárja.

Britni elmondása szerint a család hetente 315 fontot költ az élelmiszerre, 39-79 fontot minden születésnapi ajándékra, és körülbelül 3150 fontot karácsonykor (ez így közel 10 millió forintos kiadás). Az anyát naponta trollkodják, mert nagy családja van, és 16 évet terhesen töltött – a trollok azt mondják neki, hogy „csukja már össze a lábát”, de megkapta már azt a kérdést is, miért nem szed fogamzásgátlót vagy miért nem gondolt abortuszra.

"Régen még érdekelt, mit mondanak az emberek, de mára eljutottam arra a pontra, hogy nem törődöm velük. Elégedett vagyok az életemmel és nem bánok semmit, még ha ez nem is tetszik mindenkinek" - mondta az édesanya.

 









Top hírek







Hírlevél-feliratkozás