Heti horoszkóp: ez a csillagjegy találkozik a Nagy Ő-vel





A napokban a Halak megtapasztalhatja a nyugalmat, a Szűz pedig tiszta lappal indíthatja az életét.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.03.18.
horoszkóp heti horoszkóp szerelem

Kos
III. 21.–IV. 20.
Ezen a héten saját magaddal, a gondolatvilágoddal, a motivációiddal kell foglalkoznod. Merülj el nyugodtan a meditációs gyakorlatokban, vagy írj naplót, hogy jobban megértsd a céljaidat és a vágyaidat. Egy pszichológus segíthet a gyermekkori traumák kezelésében és a fontosabb döntések meghozatalában.

Bika  
IV. 21.–V. 20. 
A kreativitásod ezen a héten a kommunikáció területén fog igazán megmutatkozni. Ha úgy érzed, kezdj bátran párbeszédet az élet különböző területeiről érkező emberekkel, oszd meg az ötleteidet, gondolataidat velük. Ez az időszak kedvező a szokatlan projektek létrehozására. Ne félj kockázatot vállalni.

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
Ezen a héten érdemes lenne elkezdened odafigyelned a fizikai állapotodra, ugyanis az elmúlt időben mintha nem igazán törődnél magaddal és ez érezhető az életed minden területén. Próbálj ki új típusú fizikai tevékenységeket, legyen az jóga, tánc vagy akár extrém sportok. Ha gondoskodsz a testedről, jobban fogod érezni magad.

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
Helyezz nagyobb hangsúlyt a karrieredre és a lehetőségeidre. Ha úgy érzed egy ideje, hogy egy helyben toporogsz, ám nem erre vágysz, hiszen van még benned potenciál, akkor itt az ideje, hogy valami újba kezdj. Ne félj kifejezni magad! A kreatív megközelítéseid segítenek felkelteni a vezetőség figyelmét.

Oroszlán 
VII. 23.–VIII. 23.
Ezen a héten az egyszerű dolgok adnak számodra ihletet az életed élvezetéhez. Rájössz, hogy óriási örömöt okozhat a főzés is, főleg akkor, amikor valami különlegesebb finomsággal kedveskedsz a családodnak. A konyhában végzett kísérletezés színt visz az életedbe. A hétköznapi dolgok is lehetnek jók.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
A megérzéseid lesznek a legjobb tanácsadóid ezen a héten. Bízz a józan ész sugallatában, amikor fontos döntéseket kell hoznod. A csillagok azt üzenik: ez egy nagyszerű időszak lesz arra, hogy tiszta lappal indítsd az életedet. Ne hagyd ki a kedvező lehetőséget, amelyet az élet tálcán kínál majd neked.

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Ügyelj sokkal jobban a pénzügyeire, mert nem igazán jársz jó úton. Ha csak alkalmad lesz rá, vizsgáld át a költségvetésedet, és ha teheted, keress új bevételi forrásokat. Előfordulhat, hogy csökkentened szükséges a szórakozásra szánt kiadásaidat.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
A legnagyobb erőd ezen a héten a szociális kapcsolataidban lesz. Vegyél részt különféle eseményeken és oszd meg a tapasztalataidat. Az a képességed, ahogyan egyesíteni tudod a körülötted lévő embereket, felkelti a környezeted figyelmét. A közeljövőben találkozhatsz a Nagy Ő-vel.

Nyilas 
XI. 23.–XII. 21. 
Itt az ideje az új felfedezéseknek saját magadról, a környezetedről. A csillagok azt üzenik: olvass könyveket vagy nézz filmeket, hogy jobban megismerd és megértsd a környezeted, a saját nemzeted szokásait, hagyományait. A gyökerekhez való visszatérés ihletet adhat a szebb élethez.

Bak
XII. 22.–I. 20.
Ezen a héten összpontosíts a céljaidra. Frissítsd a cselekvési tervedet, de mindezt úgy, hogy most végre figyelembe veszed az új körülményeket is. Ha alaposan végiggondolod a lehetőségeidet és a motivációdat, az óriási erőt ad majd a továbblépéshez.

Vízöntő
I. 21.–II. 19. 
Van pár konfliktus a környezetedben, amelyek megoldásában talán részt vehetsz, sőt valószínűleg segíteni is tudsz a megoldásban, csak koncentrálj. Ha van hozzá lelki erőd, kiváló közvetítő lehetsz a kollégáid közötti vitákban. Külső szemlélőként megtalálod a legkonstruktívabb megoldást.

Halak
II. 20.–III. 20.
Egy pszichológus vagy egy jó barát segíthet megérteni a belső állapotodat, így elkerülheted a kiégést. Merülj el a meditációban, hogy felébreszd az érzéseidet és jobban megismerd önmagad. A nyugalom és a harmónia hűséges társaid lesznek. Meg fogod tapasztalni a nyugalmat, de ezt akarni kell.





 





Ezeket olvastad már?
Elixírünk, a méz – ínycsiklandó ételek a folyékony arannyal

Elixírünk, a méz – ínycsiklandó ételek a folyékony arannyal

Érdekes nap a mai: különös hatások érik ezeket a csillagjegyeket

Érdekes nap a mai: különös hatások érik ezeket a csillagjegyeket

Fehér foltot látott az édesanya a fia szemében – Sokkolta a diagnózis

Fehér foltot látott az édesanya a fia szemében – Sokkolta a diagnózis

99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás