Heti horoszkóp: nehéz napok várnak ránk, érdemes felhalmozni az erőt!





Az Oroszlán jobb, ha leveszi a rózsaszín szemüveget, a Skorpiónak pedig lelkileg lesz nehéz.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.02.26.
horoszkóp heti horoszkóp kihívás

Kos
III. 21. – IV. 20.
Elégedett leszel magaddal ezen a héten, hálát adsz a kitartásodért, az eddig megtett lépéseidért. Végre a saját bőrödön is érzed, hogy volt értelme az állhatatosságodnak, a sok erőfeszítésednek. Lehet, hogy kicsit túlzásnak is tartod, amit eddig letettél, de a sors megjutalmaz. Ha egyedülálló vagy, egy igazán kellemes ismerkedésben lehet részed a napokban.

Bika  
IV. 21. – V. 20. 
Úgy tűnik majd ezekben a napokban, hogy függsz a külső tényezőktől, a körülményektől, azoktól, akik körülvesznek, és semmilyen módon nem tudod befolyásolni az események kimenetelét. De ezt csak te gondolod. Valójában saját magadat kergetted ebbe a helyzetbe. Fordíts több időt magadra, a mentális egészségedre. Légy kicsit egyedül, gondolt át, mit is szeretnél pontosan.

Ikrek 
V. 21. – VI. 21.
A kitartás és a türelem próbája lesz számodra ez a hét. Készülj fel arra, hogy az eredmények nem jönnek azonnal, várnod kell kicsit, és valóban több erőfeszítést kell tenned most, mint másoknak, de ez ne zavarjon meg. A végén minden erőfeszítésed beérik. A napokban vár rád egy romantikus randevú, vagy egy találkozás egy személlyel a múltból. Ne feledd: mindennek okkal van vége.

Rák 
VI. 22. – VII. 22.
Az esélyek hete jött el számodra. Rengeteg új lehetőség van körülötted. Anyagi értelemben, új információk, új képzések, ismeretségek tekintetében. Csak helyesen kell használni a dolgokat. Ha figyelsz, a sors minden jelet megad számodra, hogy jól válassz. A csillagok azt üzenik: a napokban ne vegyél mindent a szívedre, ugyanis várható pár konflitus körülötted, ám ezek gyorsan elmúlnak.

Oroszlán 
VII. 23. – VIII. 23.
Egy ideje a magad teremtette világban élsz, és olyan vágyakat kergetsz, amelyeket nem igazán tudsz elérni, mert nincs is értelme. Ez a hét remek alkalom lesz arra, hogy levedd a rózsaszín szemüveget, és elkezdd objektíven szemlélni a világot. Mérd fel racionálisan, félelem nélkül a képességeidet, és mások meghallgatása nélkül próbálj ki új dolgokat. Hagyd most mások tanácsait.

Szűz
VIII. 24. – IX. 23.
Úgy érzed majd, hogy te vagy az, aki tudja, hogyan kell igazságosan megoldani a konfliktushelyzeteket. Megtörténhet, hogy kérés nélkül kezdesz el tanácsokat adni, mások tetteit, megjelenését értékelni. A csillagok viszont azt tanácsolják, hogy lassíts kicsit, ne címkézz fel embereket, ne ítélkezz felettük. Összességében azért a hét sikeres és termékeny lesz számodra. Sok új lehetőséget kapsz. 

Mérleg
IX. 24. – X. 23.
Meginog az önbizalmad a napokban, ami azzal járhat, hogy hajlamos leszel gyakran váltogatni a véleményedet, és az adódó lehetőségek közül nehezen választod ki a megfelelőt. Lesz, aki – látva a kapkodásodat – azt gondolja majd, hogy könnyen manipulálható vagy, ezért megpróbál beavatkozni az életedbe. Légy résen! A logikádra, a megérzéseidre lesz szükséged.

Skorpió
X. 24. – XI. 22.
Készülj fel arra, hogy ez a hét lelkileg elbizonytalaníthat. Levertnek fogod érezni magad: nem akarsz semmit, nem értesz semmit, és minden kiesik a kezedből. Fogd ezt fel átmeneti nehézségnek. Ez a rossz időszak, amelyet meg kell élned, mielőtt az életed új, kedvezőbb, ragyogóbb szakaszába lépnél. Hidd el, lassan itt a rossz dolgok vége.

Nyilas 
XI. 23. – XII. 21. 
Hajlamos leszel az elkövetkezendő napokban apátiába esni, aminek következtében semmi sem érdekel majd, csak a jövőn merengsz, ám te is tudod, ennek semmi értelme. Éppen ezért ez a hét kiváló lesz arra, hogy kitisztítsd a felesleges gondolatokat a fejedből, és az álmodozás helyett cselekedj. Hajlamos leszel ítélkezni mások felett pár kósza gondolatuk miatt, ám ezt értékeld át. Légy igazságosabb másokkal!

Bak
XII. 22. – I. 20.
Ez a hét kiváló a háztartási munkákra, a családi ügyek intézésére. Van, aki most tudja meg, hogy bővül a családja, van, akinek új ismeretséget hoz a sors, amely egy életen át elkíséri. Mindenesetre készülj fel arra, hogy lesz pár olyan helyzet a közeljövőben, amelyeket nem tudsz majd befolyásolni. Bármennyire is szeretnéd gyorsítani vagy lassítani, nem fog menni.

Vízöntő
I. 21. – II. 19. 
A következő héten a szokásodhoz híven azt fogod érezni, hogy mindenben neked van igazad. Hajlamos leszel csak magadra gondolni, csak a saját érzéseidre figyelni. A csillagok azonban azt üzenik: légy tekintettel a körülötted lévőkre. Ne ítélkezz senki felett pár apró hiba miatt. Ha nehezen is megy, légy megbocsátóbb, és akkor mások is barátságosabbak lesznek veled.

Halak
II. 20. – III. 20.
Óriási hangulatingadozásaid lesznek: hol vidáman csivitelsz, hol legszívesebben zokognál, hol szárnyal az önbizalmad, hol legszívesebben elbújnál. Bár nem úgy tűnik, de ez a hét tökéletes arra, hogy cselekedj, kipróbálj valamit. Ha nem is sikerül, és a melankólia győz eleinte, tovább kell próbálkoznod. Meg kell értened, hogy az életed teljes mértékben csak tőled függ.





 





Ezeket olvastad már?
Felemészt a stressz és a bizonytalanság? Ezek a gyógynövények segítenek minden bajodon

Felemészt a stressz és a bizonytalanság? Ezek a gyógynövények segítenek minden bajodon

Ennek a két csillagjegynek nagyon rosszul indul a hét

Ennek a két csillagjegynek nagyon rosszul indul a hét

Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

Százmilliókat nyert kaparós sorsjeggyel, váratlan dolgot tett az amerikai nő

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

„Az orvosok azzal kezdték” – csodát tett, 47 kilót fogyott a magyar édesanya

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás