RETRO RÁDIÓ

Ezek a csillagjegyek ma több legyet üthetnek egy csapásra

Csütörtökön, ha jól keveri a lapokat maga körül, és igyekszik kreatívan hozzáállni a feladatokhoz, akkor egy ötletes megoldással nagyon sok időt megspórolhat, és talán még pluszpénzt is kereshet. Szuper ötletei vannak mostanában!Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.02.22.
probléma megoldás horoszkóp

2024. február 22.

Horoszkóp 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Csütörtökön a szokásosnál is kevesebbet kell tennie azért, hogy elnyerje másoknak a szívét, vagy hogy kövessék egy tervében. Nagy hatással vagy ugyanis az emberekre, de ez nem csak a csillagok pillanatnyi állása miatt van így, tett is érte, nem keveset, hogy hallgassanak a szavára.  

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Csütörtökön egy döntés előtt állhat, melynek fontos eleme lehet, hogy megbízik-e valakiben annyira, hogy rá hagyatkozzon egy komoly dologban. Ha már felsorakoztatta magában az érveket pró és kontra, és még mindig nem egyértelmű, mit kell tennie, bízza az intuíciójára a dolgot.  

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Csütörtökön igyekezzen ügyelni a részletekre még akkor is, ha nem kevés van belőlük. Könnyen lehet ugyanis, hogy átsiklik a figyelme valami felett, ami komoly hatással lesz az eredményeire. Különösen akkor tegye ezt, ha valaki nagyon sürgeti. 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma hatalmas ereje lehet a szavainak, ami talán akkor mutatkozik meg legerősebben, amikor valakit maga mellé szeretne állítani. Az érvei tűpontosak, és telibe találnak. Jó célért küzd, és ezt a másik is érzi. 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Vannak dolgok, melyeket lehet halogatni, húzni, mindig odébb tenni a naptárban, de ma valószínűleg eljön az a nap, amikor egy bizonyos feladatot, vagy kötelességet nem lenne tanácsos ismét új időpontra tenni. Vegyen hát egy nagy levegőt és tegye meg, amit kell. 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma valaki másképp viselkedik, mint amit elvárt. Ne legyen azonban túlságosan szigorú az illetővel és főleg legyen türelmes. Még az is lehet, hogy hamarosan kiderül valami, amire nem számít, és a pluszinformáció alaposan árnyalja a képet. 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Csütörtökön mintha egy láthatatlan falba ütközne, amikor meg akarja tudni valakitől, mi aggasztja, mi bántja. Ne erőltesse a dolgot! Rövidesen eljön az ideje annak, hogy az illető megnyíljon önnek. És akkor ő maga fogja önt keresni. 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma elképzelhető, hogy valakire több időt kell szánnia, mint ahogyan azt elképzelte, és ez eléggé felboríthatja a napját. Komoly dilemma előtt állhat, vajon hogyan jelezze neki úgy, hogy ne legyen sértődés belőle. 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Csütörtökön végre megfelelően rendeződnek össze a dolgok és célegyenesbe fordulhat egy projekt, melyen már egy ideje dolgozik. Legyen az magánjellegű, vagy munkahelyi ügy, eljött az ideje, hogy pontot tegyen a végére. 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma szüksége lehet a kiváló kommunikációs képességére és gyors helyzetfelismerésére, ha egy bizonytalan magánéleti problémát gyorsan helyre szeretne tenni. Előfordulhat ugyanis, hogy egy félreértés keveredett valamiből. 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Néha nagyon is idealizálja az embereket, mindenkiről csak jót feltételez. Ma lehet, hogy lekerül a szeméről az a bizonyos rózsaszínű szemüveg és meglát valakit olyannak, mint amilyen igazából. 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Csütörtökön, ha jól keveri a lapokat maga körül, és igyekszik kreatívan hozzáállni a feladatokhoz, akkor egy ötletes megoldással nagyon sok időt megspórolhat, és talán még pluszpénzt is kereshet. Szuper ötletei vannak mostanában!


 

 

Ezeket olvastad már?
Versenyt fut az idővel az édesanya 2 éves kisfia életéért

Versenyt fut az idővel az édesanya 2 éves kisfia életéért

Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

40 napig csak narancslén élt a nő: ez történt a testével – Videó

40 napig csak narancslén élt a nő: ez történt a testével – Videó

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás