Nem kérnek a modern randikból: ez a négy csillagjegy így éli meg a szerelmet!





Vannak, akik igazán nagyra értékelik az egyszerűséget és a hitelességet. Te is közéjük tartozol?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.01.09.
Módosítva: 2024.01.09.
csillagjegy kapcsolat szerelem viselkedés

Négy csillagjegy képviselői is mellőznék a modern randevúzási trendeket, melyeknél sokkal jobban értékelik az őszinte, szeretetteljes gesztusokat. Ők azt sem bánják, ha ez egyeseknek ódivatúnak hat!

Te hogy szeretsz randizni? (Fotó: Pixabay)

Vízöntő
Bár tipikusan függetlenségre törekvő csillagjegy, értékeli a szívből jövő, őszinte gesztusokat. Kerüli a modern randevúzási normákat, nem kürtöli világgá, hogy szerelmes, boldog, hogy megélheti ezeket a pillanatokat. Csak az igazán jó barátainak számol be magánélete néhány mozzanatáról.

Nyilas
„Szerelem első látásra” – ez lehetne a mottója a jegy szülötteinek, akik tudják, csak türelmesnek kell lenniük és rájuk talál az igazi szerelem. Ők inkább kerülik a társkereső oldalakat és alkalmi együttlétre sem kaphatóak. Amikor viszont rájuk talál a szerelem, szívüket-lelküket kiteszik a partnerükért. 

Bika
Az élet egyszerű örömeiben hisz, a kapcsolataiban is ez az érzés dominál. Hajlamos szerelmes levelet írni, vagy elvinni a kedvesét egy romantikus vacsorára, utána pedig csillagokat nézni. A hosszú távú együttlétben hisz, úgy érzi, azért éri meg küzdeni. Szerencsére nem sietteti partnerét, hagy időt arra, hogy mindketten kibontakozhassanak a kapcsolatban.

Oroszlán
A jegy a merész és feltűnő viselkedéséről ismert, de nem akkor, amikor szerelemről van szó! Kivárja, amíg betoppan a megfelelő ember az életébe és ha randizásról van szó, akkor nem arra vár, hogy körül legyen rajongva. A romantikus találkákat részesíti előnyben, ezzel is hangsúlyozva a szerelemben eltöltött valódi pillanatok fontosságát.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás