Heti horoszkóp: ez a csillagjegy most könnyedén elcsábíthatja a kiszemeltjét





Csalók vehetik körül az Ikreket, a Skorpió segítséget kap.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.01.08.
horoszkóp csillagjegyek heti

Heti horoszkóp 2024. január 8–14.

Kos

III. 21.–IV. 20.
Teljes figyelmét a munkájára tudja irányítani a Kos, ezzel együtt megérti, hogy milyen célokat is szeretne elérni a közeljövőben. Levonja a megfelelő következtetéseket a jegy szülöttje és megteszi a szükséges lépéseket. Sugárzik, kiválóan megy a héten a tanulás, az információgyűjtés, és különösen zökkenőmentesen sikerül a kommunikáció. Ezekkel a képességekkel felruházva most könnyedén az ujja köré csavarhatja azt a bizonyos valakit.

Bika

IV. 21.–V. 20. 
Nyugodt, kiszámítható hete lesz a Bikának, aki úgy érezheti, hogy a napokban szinte megáll majd körülötte az élet. Lesznek persze apróbb kötelezettségei, amelyeket meg kell oldania, illetve a házimunka is rá marad, de ezek nem okoznak számára túl nagy gondot. Ha orvosi kezelés alatt áll, a szervezete kiválóan fog reagálni. Ideje lenne átgondolni az eddigi étrendjét.

Ikrek 

V. 21.–VI. 21.
Megbízhatatlan emberek jelennek meg a napokban az Ikrek körül, akik minden valószínűséggel megpróbálják megtéveszteni a jegy képviselőjét. A csillagok azt üzenik az Ikreknek, hogy járjon nyitott szemmel, legyen óvatos és csak alapos áttanulmányozás után írjon alá bármilyen hivatalosnak tűnő dokumentumot. Legyen következetes, mert mostanában ez hiányzik a tetteiből.

Rák

VI. 22.–VII. 22.
Ingerlékenyebb lesz a héten a Rák, aki nem igazán akarja elengedni az ünnepi hangulatot, a pihenést, ezért nehezen megy számára újra ráhangolódni a munkanapokra. A rossz hangulata miatt nézeteltérései lehetnek a családtagjaival, ezért például nagyobb odafigyelést igényel majd részéről a házimunka. A nyugtalanságot sporttal és pihenéssel lehet enyhíteni.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.
Vállalkozó kedvű, független és igazán eredeti lesz a héten az Oroszlán. Az elkövetkezendő napokban rengeteg alkalma lesz a képességeinek és a tehetségének a bemutatására. A vállalkozó kedvnek és a lelkes közreműködésének köszönhetően az Oroszlán sikerre, kedvező körülményekre, támogatásra, csodálatra számíthat a környezete részéről, amiért hálás lesz.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.
Kellemetlen helyzetbe kerülhet a Szűz a munkahelyén egy hazugság miatt, amiről ráadásul ő maga nem tehet. Ez az eset sok bántó helyzetet hozhat maga után, ráadásul rövid távon elveszítheti a tekintélyét is. Az ígéretek nem teljesülnek, és a remények nem válnak valóra. Ne siessen a döntések meghozatalával, bármennyire is ezt látja helyesnek, illetve ne vállaljon fölösleges felelősséget.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.
A Mérleg jól érzi majd magát a barátokkal körülvéve. Az elkövetkezendő napokban a figyelme a szociális ügyekre, a kapcsolatteremtésre és a jövedelmező kapcsolatok keresésére irányul. A hét alkalmas az ismerkedésre és az utazásra. A jegy magányos képviselői furcsa eseményekkel találkozhatnak egy-egy ígéretesnek tűnő randevún, de ez ne vegye el a kedvét semmitől.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.
A Skorpió minden igyekezete az eredmények elérésére fog összpontosulni. A maximális siker azonban nem csak a személyes erőfeszítésének köszönhető majd, hiszen kap egy kis külső segítséget is. Ezekben a zaklatott, túlhajszolt napokban megnő a betegségekre való hajlam, az immunrendszerének szüksége lesz egy jókora adag támogatásra.

Nyilas

XI. 23.–XII. 21. 
A Nyilas minden helyzetben sikert érhet el a héten, ha megengedi magának a jól átgondolt kockázatvállalást. De nem szabad gyors eredményekkel számolnia, mert az lehangolhatja. Fontos megjegyezni, hogy idővel minden teljesül, csak türelem szükséges. Fontos döntéseket kell meghoznia a napokban, amelyek hatással lesznek a jövőjére. Számos nézeteltérés most megoldható lenne.

Bak

XII. 22.–I. 20.
Olyan emberek veszik körül a Bakot, akiknek hosszú évekig számíthat majd a támogatására. Ha most jó alapokat rak le a jegy szülötte, az később rendkívüli eredményeket hozhat maga után, csak okosan kell döntéseket hoznia. A csillagok szerint nem ártana pár labor- és szűrővizsgálat, hogy azonosítani és kezelni lehessen időben az esetleges krónikus betegségeket.

Vízöntő

I. 21.–II. 19. 
A párkapcsolatra vágyó Vízöntőnek sok kellemes meglepetést és szerelmi kalandot tartogat a hét. Számára azt üzenik a csillagok, hogy próbáljon meg aktív lenni, kommunikálni, információkat megosztani, persze, okosan. Kedvező napok jönnek a műszaki termékek megvásárlására, illetve az esetleges orvosi kezelések megkezdésére.

Halak

II. 20.–III. 20.
Rengeteg hamis és helytelen információval, sőt, hazugsággal fog találkozni a napokban a Halak, aki a megszokottnál feledékenyebb és figyelmetlenebb lesz, ezzel a kombinációval pedig érdemes vigyázni. Zavar lehetséges a környezetével való kommunikáció során is. A csillagok azt üzenik: a tudatmódosító szerek nem segítenek megbirkózni a problémákkal.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás