Heti horoszkóp: tökéletes napok várnak erre a csillagjegyre!





Lesz viszont, akit a kedvese pár napra hanyagolni fog, mert nem bírja már elviselni a rossz természetét, de akadhat olyan is, akit a bosszú vezérel.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.01.29.
horoszkóp heti horoszkóp jóhírnév

Kos
III. 21. – IV. 20.
A sors a héten új kihívás elé állít. Csak rajtad múlik, hogy képes vagy-e legyőzni a félelmeidet és a korlátaidat vagy sem. Légy határozottabb, és biztosan sikerülni fog a terved, ráadásul sokkal könnyebben és sikeresebben, mint azt elképzelted. Újra láthatod azt a személyt, aki sokat jár mostanában a fejedben. Kapsz egy biztató mosolyt, ami elindíthat valamit.

Bika  
IV. 21. – V. 20. 
Gondolnod kell az ésszerű megtakarításokra, ellenkező esetben pénzzel kapcsolatos, kellemetlen meglepetések várnak rád. Akár adósságspirálba is kerülhetsz. Eljött az idő, hogy magad mögött hagyd a múlt terheit, különösen azokat, amelyeket a korábbi romantikus kapcsolataid miatt hordozol. Ahhoz, hogy boldog légy, csak egy recept van: bocsáss meg és felejts.  

Ikrek 
V. 21. – VI. 21.
Minden figyelmedet magadra és az egészségedre kell összpontosítanod. Remek ötlet lehet egy új diéta vagy egy újfajta testedzés, amely korábban érdekelt, de nem mertél belefogni. Bár sokan találnak vonzónak, és ezt élvezed, lassan dűlőre kellene jutnod. Nehéz időszak lesz, mert úgy érzed, hogy a leendő társad korlátozni akar. Ha nem megy, akkor persze ne erőltesd.

Rák 
VI. 22. – VII. 22.
A hét eredményes és sikeres lesz a számodra, hiszen elárasztanak az ajánlatok, amelyeknek köszönhetően óriási fejlődést érhetsz el a szakmádban. A szeretteiddel próbálj türelmesebb lenni – ez megerősíti a kapcsolatotokat. Úgy érzed, több romantikát, gyengédséget, boldogságot szeretnél az életedben. Nézz alaposan körül, hiszen olyasvalaki vár rád, akiben nem is reménykedtél.

Oroszlán 
VII. 23. – VIII. 23.
Nézd át alaposan a kiadásaidat és a bevételeidet, talán megtalálod a módját, hogy többet spórolj a mindennapi dolgokon. Figyelj a részletekre, ez segít elkerülni a félreértéseket, és a hét végére bónuszt is kaphatsz a rengeteg munkádért. A hét sok lehetőséget kínál a flörtre és új, romantikus ismeretségekre. A lényeg, hogy ne veszítsd el a fejedet a sok ajánlat között!

Szűz
VIII. 24. – IX. 23.
Ne habozz beszélni az ötleteidről, fejezd ki bátran a gondolataidat – értékelni fogják. Főleg azok, akik lélekben és értékrendben közel állnak hozzád. Engedd meg magadnak, hogy érezd a pillanat örömét. A napokban találkozol egy olyan személlyel, aki felforgatja az életedet. Talán a teljes ellentéted lesz ez az ember, de ne félj megtenni egy nagyobb lépést a jövő felé.

Mérleg
IX. 24. – X. 23.
Rugalmasságot kell mutatnod a héten a munkahelyeden. Az a képességed ugyanis, amely kiválóan és gyorsan alkalmazkodik bármilyen helyzethez, a siker kulcsa lesz. A legfontosabb most az, hogy nyitott légy a párbeszédre, ez segít kiküszöbölni a félreértéseket. Nem lesz könnyű a kedvesednek kibírnia a szeszélyeidet. Ha nem sikerül összeszedned magad, a választottad ürügyet talál, hogy pár napot távol töltsön tőled.

Skorpió
X. 24. – XI. 22.
Az erőfeszítéseid nem maradnak észrevétlenül, és ez új lehetőségekhez juttat. Mutass rugalmasságot és elszántságot a pozíciód megerősítésére. Lesz pár helyzet a napokban, amely olyan dolgokra késztethet, mint a harag, sőt a bosszú. Ne feledd azonban: a bosszú egy mérgező étel, amelyet sohasem szabad feltálalni senkinek. Találj időt a kikapcsolódásra, hogy visszanyerhesd az energiádat.

Nyilas 
XI. 23. – XII. 21. 
Tökéletes napok jönnek a személyes és szakmai kapcsolataid megújítására. Próbálj meg új emberekkel kapcsolatot létesíteni, ez nem csak örömet, hanem előrelépési lehetőséget is kínál a munkahelyeden. A kollégákkal való kommunikáció során törekedj a bizalmi légkör megteremtésére. A napokban ellenállhatatlan leszel az ellenkező nem tagjai számára, akik nem tudnak neked ellenállni. Használd ki a varázsodat!

Bak
XII. 22. – I. 20.
Alaposan át kell gondolnod az eddigi életmódodat. A csillagok azt üzenik: sportolj többet, ébredj korábban, étkezz megfelelően, és az általános egészségi állapotod stabil lesz. Ha romantikát vársz, jobban teszed, ha magad lépsz. Ne várd, hogy más tegye meg helyetted, ne hibáztass mindig mást az életed alakulásáért. Ahelyett, hogy megnehezítenéd a saját életedet, kezdeményezz.

Vízöntő
I. 21. – II. 19. 
Az új ismeretek és készségek új távlatokat nyitnak meg előtted a munkádban és a magánéletedben. A kapcsolataidban légy nyitott és akarj kommunikálni – ez ugyanis segít megoldani a félreértéseket és a konfliktusokat, amelyek felmerülnek. A napokban előbukkan a komolytalan éned, amely arra késztet, hogy spontán döntéseket hozz. Rengeteg lesz a kísértés körülötted. Ha folgalt vagy, jobb az óvatosság.

Halak
II. 20. – III. 20.
A családdal való kapcsolatod sok örömet okoz számodra, éppen ezért figyelj a részletekre. A magánéletedben légy érzékibb és megértőbb. Ideális lesz a hét az önkéntes munkára, amely segíthet legalább átmenetileg megtisztítani a fejed a sötét gondolatoktól. Nézd más szemszögből a dolgokat: kiléptél egy rossz kapcsolatból, ami nehéz volt, de végre újra becsülöd magad, és szabad vagy! Vár az új szerelem!

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás