Heti horoszkóp: új, tartós kapcsolat vár erre a csillagjegyre





A Kos anyagi helyzete javul, az Ikrek váltson életmódot!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.12.04.
Módosítva: 2023.12.04.
heti horoszkóp csillagjegyek kapcsolat

Heti horoszkóp: 2023. 12. 04–10.

Kos
III. 21.–IV. 20.
A munkahelyi életed felfelé ível ezen a héten. Olyan energikus és aktív vagy, amennyire csak lehetséges. A munkavágy percről percre erősödik benned. Fennáll annak a lehetősége, hogy javul az anyagi helyzeted valamilyen jutalomnak vagy munkahelyi előléptetésnek köszönhetően. Új ismerősök is várnak rád, akik pozitív érzelmekkel és felejthetetlen élményekkel gazdagítanak.

Bika 
IV. 21.–V. 20.
Ez a hét kiváló lesz a romantikára és a szórakoztató kalandokra. Tölts minél több időt a kedveseddel! Menjetek el együtt egy étterembe, egy esti sétára vagy moziba, hiszen ezek az élmények rendkívül pozitív hatással lesznek a kapcsolatotokra. De van egy fontos tanács is a számodra: ne költs túl sok pénzt, a közeljövőben ugyanis anyagi nehézségek várhatnak rád.

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
Kedvező időszak jön számodra, különösen abban az esetben, ha vállalkozásod van. Ezen a területen most minden rendkívül sikeresen működik. Megerősödnek az üzleti kapcsolataid, új szerződések várnak rád és sikeresen kutatsz majd fel új, ígéretes partnereket. Ami az egészségedet illeti, próbálj meg minél előbb életmódot váltani. A szervezeted rendkívül hamar meghálálja a gondoskodást.

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
Rengeteg megoldandó feladat zúdul a nyakadba a héten, ezért úgy érzed magad, mint egy mókuskerékben. Elkeserít, hogy elég bizonytalan a pénzügyi helyzeted. A csillagok azt üzenik: nézd át alaposan a kiadásaidat. Ne vásárolj spontán módon. Ki kell várnod, hogy véget érjen ez a pénzügyi lejtmenet. Valószínűleg hamarosan érkezik egy ajánlat egy jobb állásra.

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
Nem lesz könnyű, de próbáld meg ezt a hetet kiegyensúlyozott, nyugodt állapotban tölteni. Kissé ingerlékeny és agresszív leszel, ami meglehetősen rosszul érinti majd a környezetedet. Ne mérgezz másokat a rossz hangulatoddal, mert ez a kapcsolataid megromlásához vezethet. Szánj több, minőségi időt a szeretteidre, és a lelketek végre megnyugszik.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Nehezen lehet a héten meggyőzni téged az új dolgok fontosságáról, és ez minden területre érvényes. A csillagok azt tanácsolják, hogy az elkövetkezendő napokban ne indíts új vállalkozást, ne tervezz utazást, különösen külföldre ne. Halaszd el a stílusváltást is, ugyanis nem leszel elégedett az eredménnyel. Változások mindenképpen várnak rád, de csak akkor, ha türelmet gyakorolsz.

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Ha már régóta szeretnél tevékenységi kört váltani, akkor éppen itt az ideje. Nyugodtan belekezdhetsz valami kreatív dologba. A családi helyzeted most stabil, nyugodt. Az üzleti kapcsolataid a közeljövőben pénzbeli nyereséget hoznak a konyhára. A megérzéseidet és a meggyőzési képességedet jól kamatoztatod a kapcsolataidban, ezért mostanában mindenki örömmel van a társaságodban.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
Csak kapkodod a fejedet, annyi megoldandó feladat vár rád, szinte úgy érzed, hogy elöntenek a napi feladataid. Bármi is van, most ne rohanj megoldani őket. Sokkal inkább a lelki társadra figyelj. Menjetek el vacsorázni, vagy hívd meg moziba, értékelni fogja az igyekezetedet. Harmónia költözik az otthonodba. Később térj vissza a munkádhoz, és minden rendben lesz.

Nyilas 
XI. 23.–XII. 21. 
Nyugodtan szánd ezt a hetet a szerelemnek, a családnak, az új ismeretségeknek, ugyanis már az ajtóban kopogtat egy komoly és hosszú távú kapcsolat lehetősége, amely a csillagok szerint akár esküvővel is végződhet. Az anyagi helyzeted javulhat, hiszen minden esély megvan arra, hogy egy nagyobb nyeremény üsse a markodat vagy egy ígéretes állásajánlatot kapj. 

Bak
XII. 22.–I. 20.
Egy könnyű flört a legváratlanabb következményekhez vezethet: szó szerint szédülhetsz, és azt érezheted, hogy pillangók röpködnek a gyomrodban. Mindezek ellenére figyelj a jelekre, hiszen nem egy múló románcra van szükséged, hanem igaz szerelemre. Készen állsz arra, hogy egy új kapcsolatnak szenteld magad, de ne idealizáld túl az új választottadat. Ne rohanj kinyitni a szíved, várj egy kicsit!

Vízöntő
I. 21.–II. 19. 
Olyan helyzeteket élsz át mostanában, amelyek változásokat és komoly átrendeződéseket váltanak ki. Valószínűleg lehetőséged nyílik egy nehéz kérdés megoldására egy hozzád közel álló emberrel kapcsolatban. A belső hangod és a motiváció segít abban, hogy helyes irányba haladj a céljaid felé. Jógázhatsz és meditálhatsz is, ezek pozitív energiával töltenek fel.

Halak
II. 20.–III. 20.
Ne félj a változásoktól. Ez a hét és az elkövetkezendő időszak új lehetőségeket hozhat. Rengeteg kreatív ötlet kering a fejedben, bátran valósítsd meg őket. Engedd meg magadnak a kísérletezést, és valósítsd meg az ötleteidet. Ügyelj az egészségedre és a jólétedre. Fontos, hogy figyelj a saját fizikai és érzelmi szükségleteidre.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás