Ez a csillagjegy ma konfliktusba kerülhet: válassza a kisebbik rosszat!





A Bika maradjon megfontolt, az Ikrek nosztalgikus hangulatba kerül.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.12.19.
Módosítva: 2023.12.19.
horoszkóp dilemma csillagjegy

Napi horoszkóp: 2023. december 19.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Sok még a feladat karácsony előtt, és a Halak Hold finoman szólva sem segít ezeket talpraesetten intézni. Ma készüljön fel a feszültségekre és a türelmetlenségekre a környezetében, és arra, hogy mindez könnyedén átragadhat önre is.

Fotó: Pexels (illusztráció)

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Koncentráljon arra, ami a dolga, és ne foglalkozzon semmi mással, még akkor sem, ha kritikákat kap. Ma kulcsfontosságú, hogy maradjon megfontolt, mielőtt elhagyja egy ingerült mondat a száját. Felesleges energiapazarlás lenne most bárkivel is összevesznie.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A hátráló Merkúr miatt igazán nosztalgikus hangulatban van. Régi emlékek, érzések törnek fel önből. Nagyon jó, ha a párjával, gyermekeivel is megosztja a múltja pillanatait, a régi karácsonyok hangulatát.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Halakban járó Hold szentimentálissá teszi a mai napját. Most nehezére esik még új emberekkel tárgyalni, akár munkaügyben is. Ha konfliktus van, kitér előre, mivel a Halak inkább „elúszik”, mintsem vitáznia kelljen.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Kedden nem csak ön lesz az, akinek fejfájást okoz egy probléma, vagy egy elvarratlan szál, így magára maradhat a saját gondjaival, hisz' mindenki a saját ügyeit próbálja meg intézni. Fogadja el a helyzetet, hogy most csak önmagára számíthat, és azzal gazdálkodjon, amije van. Higgye el, hogy az sem kevés…

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ha az új feladatok egyre csak gyűlnek, miközben a régiek közül még nincs minden készen, akkor nem csoda, ha azt érzi, hogy a nyomás is egyre csak növekszik önön. Mielőtt azonban végképp összeroppanna alattuk, tekintse át, hogy mi az, ami fontos, és mi az, ami esetleg nem is az ön dolga lenne…

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma igazán elérzékenyülhet a hátráló Merkúr és a Halak Hold miatt, de közben nagy a hajtás. Ha megteheti, akkor kényeztesse magát egy kicsit. Igyon meg például egy finom kávét valakivel, akivel szívesen tölti el az időt. Éppen elég feszültség lesz ön körül egész nap.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Kedden sérülékenyebb és érzékenyebb lehet a szokásosnál és előfordulhat, hogy könnyebben elfárasztják egyesek, mint ahogyan azt megszokta. Tartson távolságot az olyan emberektől, akik elszívják az életerejét.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Kedden konfliktusba kerülhet egy kötelezettsége, vagy egy munkája és a családja elvárásai között. Mivel azonban két helyen nem lehet egyszerre, választania kell. Ebben a helyzetben a kisebbik rossz irányába kellene elmozdulnia.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A hátráló Merkúr miatt kissé szentimentális hangulatba kerül, még ha erősen titkolja is. Ma többször is azon kapja magát, hogy elábrándozik a régmúlt időkről, és nehezen fókuszál a jelenre. A közeledő ünnepek csak tovább erősítik a nosztalgiára való hajlamát. Ne szégyellje, hogy nincs kőből a szíve!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ha késésben van egy feladattal, vagy véletlenül hibázott valamiben, akkor gyakori, hogy az amiatt keletkező feszültséget a környezetén vezeti le. Ma különösen ügyeljen arra, hogy ne kerüljön erre sor.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ha tudatos és felkészült, könnyedén áttáncolhat a jégen anélkül, hogy beszakadna ön alatt, mert a Halak Hold segít átlavírozni a problémákon. Legyen azért óvatos és ne tegyen egy felesleges mozdulatot sem!





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás