A Mérleg ma jobban jár, ha abbahagyja a panaszkodást

Minden, amit kimond, teremtőerővel rendelkezik.



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.09.03.
Módosítva: 2023.09.03.
horoszkóp Mérleg panaszkodás

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma nem lesz könnyű egy irányba fókuszálni a gondolatait, még akkor is, ha csak házimunkáról van szó, nagyon szétszórt lehet. Pihenjen inkább, mert ezt az okozhatja, hogy mostanában igencsak túlterhelt.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Olyasmi fog történni ezen a hétvégén, ami megkönnyebbülést okoz önnek. Egyrészt párkapcsolati, másrészt munkahelyi témában lélegezhet fel. De ez még csak a folyamatok kezdete. Maradjon nyitott és bizakodó, és minden jóra fordul!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Vasárnap nem esik nehezére sodródni az árral. Van rá lehetősége, hogy igazán feltöltődjön energiával és kikapcsolódjon. Akkor fogja élvezni ezt a napot, ha teret enged a spontaneitásnak, és hagyja, hogy az történjen, ami csak úgy alakul magától.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Vasárnap a bolygók erőteljesen hatnak önre, vagyis ez cseppet sem lesz egy eseménytelen nap. Elengedhetetlen, hogy minden impulzusra könnyedén reagáljon! Ne vegyen semmit azonnal készpénznek, járjon utána, igaz-e.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Nem minden lesz kedvére való ezen a napon. Egy kellemetlen emberrel találkozhat, és az illető úgy kommunikál, amitől ön teljesen lefagyhat. Semmiképp se menjen bele a vitába, mert alul marad!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Lazítania kellene a saját maga által önmagának felállított szabályokon, ha jól akarja érezni magát a bőrében. Nem kell mindig mindennek tökéletesnek lenni. És nem is tud az lenni. Fókuszáljon inkább a jó hangulatra!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ha panaszkodni kezdene, akkor gyorsan hagyja abba! Minden, amit kimond, teremtőerővel rendelkezik. Ezen a napon különösen. Olyan folyamatok zajlanak az égen, amelyek arra emlékeztetik, hogy jó dolga van, csak becsülje meg!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Vétek lenne a négy fal között ücsörögnie ma! Lehet, hogy le van maradva házimunkával, és szeretné utolérni magát, de mindenképpen szakítson időt egy sétára! Nem kell messzire mennie ahhoz, hogy kiszellőztesse a fejét… Ha van kertje, kertészkedjen!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Fejben ön valahol messze jár vasárnap. A jövő foglalkoztatja ezen a hétvégén. Tervezgessen, álmodozzon, de semmiképp se aggódjon! Öntől függ, hogy felerősíti-e a bizakodást magában. Ne higgye, hogy a jelen realitása határozza meg a hozzáállását!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Szerelmes hangulatban telik ez a nap. Ha van párja, akkor ő ennek az igazi nyertese, mert elhalmozza a szeretetével minden létező módon. Ha nincs még párja, akkor találkozhat egy potenciális emberrel, aki megdobogtatja a szívét.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A családja nagyon várja, hogy legyen rájuk ideje. Nem kell minden percet velük tölteni. De ha felugrik hozzájuk, ne rohanjon! Ez a nap vidám közös programokra a legjobb, akár otthoni időtöltés, akár elmennek valahova.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A bolygók szerint érdemes lenne egy új költségvetést készíteni szeptember első hétvégéjén. Most derűsen látja a jelent és a jövőt. Ilyen kedvező hangulatban kedvező döntéseket hozhat. Nem csak anyagi kérdésekben…

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás