Erre a három csillagjegyre nehéz nap vár





Most aztán kiállhatnak magukért a Mérlegek.



Megosztás
Szerző: sk
Létrehozva: 2023.05.17.
horoszkóp ezotéria

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Attól érzi magát igazán jól, ha ön diktálhatja a feltételeket, és irányíthat. Ma viszont lehet, hogy ezt a pozíciót át kellene adnia valaki másnak és önnek egy lépéssel hátrébb kellene lépnie. Higgye el, most ezzel jár jobban!



 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma átlép a Hold a Bikába, ami délután már csupa jó érzéseket hoz önnek – úgy érzi, végre kényelmesebb tempót diktálnak a körülmények, és van időd végiggondolni a dolgokat. Jó hírt kaphat egy régi baráttól.



 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Lehet, hogy nincs teljesen tudatában, de ma egy jelre vár, ami segít önnek egy az életét befolyásoló fontos döntésben. Tartsa nyitva a szemét és a fülét, figyelje a telefonját, és olvassa el az üzeneteit. Ma befuthat az, amire várt, de talán nem pontosan olyan formában, mint amire számít.



 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Elkerülik a viták, ma végre konfliktusmentes napra számíthat. Még azokkal is harmonikus lehet a viszonya, akikkel egyébként kutya-macska barátságot tart fenn. Használja ki ezt az időszakot a régi problémák megoldására!



 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma ne gondolja túl a dolgokat akkor, amikor nem alakul minden úgy, ahogyan szeretné. Menjen végig szépen a listáján és igyekezzen minél többet elvégezni róla. Ami pedig elmarad, azt megcsinálja máskor.



 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Használja ki a mai nap pozitív kisugárzását arra, hogy elintézze azokat az ügyeit, melyeket már halasztgat egy ideje. Ma ugyanis nem csak önből árad a jókedv és kedvesség, hanem mindezt vissza is kaphatja a környezetétől.



 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Szerdára azt üzenik a bolygók, hogy ha ki akar állni egy ügy mellett, és fontos önnek a siker, akkor nagyon fontos, hogy azonosulni tudjon vele. Ha nem is hisz benne igazán, akkor azt sem várhatja el, hogy más higgyen. Győzze le végre a kételyeit!



 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Bármilyen nehezére esik is, ma állást kell foglalnia bizonyos kényes kérdésekben. És muszáj lesz pártatlannak maradnia, habár olyasvalakiről is szó lehet, aki nagyon fontos önnek. Uralkodjon az érzelmein ez ügyben!



 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Az szuper, hogy teljes erőbedobással hasít a céljai felé, időnként azonban nem ártana megállni és átgondolni újra, hogy minden érvényes-e még. Például azt, hogy még mindig helyes-e az irány, amelyet régebben kitűzött maga elé, vagy esetleg módosítani kellene. Ma értékes meglátásai lesznek!



 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Még ha a tények egyértelműnek is mutatnak valamit, akkor is igyekezzen kicsit mögéje nézni a dolgoknak. A felszín néha egészen más mélységet takar. Egy komoly döntés meghozatala előtt érdemes lenne mélyebbre ásni.





 





Ezeket olvastad már?
Ezek a kőkemény csillagjegyek ma elpuhulnak, érzelmes nap vár rájuk

Ezek a kőkemény csillagjegyek ma elpuhulnak, érzelmes nap vár rájuk

„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

„Az idősebb párommal vesztettem el a szüzességemet – de egyszerűen nem hittem el, amit ezután tett”

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Hihetetlen: ez a 4+1 étel elősegít a haj növekedését

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

Ez a csillagjegy ma egy hatalmas horderejű jó hírt kap

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás