A legkellemesebb nők – csillagjegyek szerint – Vajon te milyen vagy?





Minden nőnek megvannak a saját különleges tulajdonságai, amelyek vonzóak az ellenkező nem számára. Mi azonban most azt emeljük ki, hogy melyek a legszerethetőbb tulajdonságaik.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.04.20.
csillagjegy horoszkóp életmód

Kos
III. 21.–IV. 20.
A Kos jegyében született nők erős akaratúak, céltudatosak, kacérak, és imádnak csábítani. Ha eldöntenek valamit, azt mindenáron véghezviszik, nem hagyják, hogy bárki akadályozza őket.

Bika 
IV. 21.–V. 20.
Remek stílusérzékük van a Bika nőknek, ezért mindig jól néznek ki. Szépek és kifinomultak, képesek melegséget varázsolni mások életébe, jelenlétükkel kellemes légkört teremtenek.

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
Ezek a hölgyek rendkívül érdekesek kommunikáció szempontjából. Tudnak viccelni, hallgatni, bizonyos helyzetekben komolyak maradni. Az Ikrek nők képesek a legjobban támogatni a párjukat, hogy sikeresek legyenek.

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
A családjuknak élő nők, akik titokzatosak, és ha lehet, inkább a háttérből irányítanak. Szeretik a meleg, családias légkört, amelyet ők maguk igyekeznek megteremteni. Ideális anyák, feleségek és háziasszonyok.

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
Hirtelen, meggondolatlan egyéniségek, ám ennek ellenére csak egy férfira van szükségük, aki ellenállhatatlan és gondoskodó. Az Oroszlánok egyébként az állatöv leghűségesebb jegyei, még akkor is, ha a hírnevük nem erre utal.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
Ezek a nők okosak, bölcsek és rendkívül gyakorlatiasak. Pontosan tisztában vannak az értékeikkel, általában visszafogottak, és ha megtalálják az igaz szerelmüket, soha nem engedik el.  

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Kifejezetten szép nők, akik leírhatatlanul vágynak a kényelmes és érdekes életre, és ebben nem is alkusznak meg. Rengeteg férfi találja őket vonzónak, harcolnak is értük, de csak egy kaphatja meg őket.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
A függetlenség az egyik legfontosabb dolog az életükben. Belső világuk hihetetlenül összetett, így szinte lehetetlen megfejteni őket. A legtöbb esetben a legjobb adottságú férfiakat választják, mégpedig azonnal és egy életre.

Nyilas 
XI. 23.–XII. 21. 
A Nyilasok egyik erőssége a függetlenségre való vágyuk. Az ebben a csillagjegyben született nők ritkán mennek férjhez fiatalon, mert azt gondolják: csak úgy valósíthatják meg önmagukat, ha egyedül mennek egy ideig az úton.   

Bak
XII. 22.–I. 20.
A Bakok legjobb tulajdonságai között a felülmúlhatatlan higgadtságuk említhető legelőször. Mivel ezeket a hölgyeket nehéz kihozni a sodrukból vagy megijeszteni, könnyen veszik az akadályokat, és elérik a céljaikat.

Vízöntő
I. 21.–II. 19. 
A Vízöntő nők arra törekszenek, hogy jobbá tegyék a világot, ezért önmagukkal kezdik a sort. Kellemes velük barátkozni és beszélgetni. Függetlenek, gyönyörűek, pontosak, és sok mindent lehet tőlük tanulni.

Halak
II. 20.–III. 20.
Hihetetlenül sokoldalú, tehetséges egyéniségek, akik képesek feltűnést kelteni a művészvilágban. Bármely csillagjegy képviselőjének a legjobb barátjává válhatnak. Szépek mind lelkileg, mind külsőleg.
 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás