RETRO RÁDIÓ

Inkább vagy egyedülálló? 5 csillagjegynek nincs szüksége mindenáron kapcsolatra





Szinglinek lenni nem rossz, sőt kifejezetten hasznos, ha így is tudod értékelni az élet nyújtotta lehetőségeket. Lehet, hogy számodra a párkapcsolat bonyodalmat jelent!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.03.15.
Módosítva: 2023.03.15.
szingliség horoszkóp függetlenség kapcsolat

Vannak csillagjegyek, amelyek szülöttei különösen nagyra értékelik a szabadságot és a függetlenséget, ezért nem bírnak hosszú távon kapcsolatban élni. Az egyedülállóság esetükben inkább választás kérdése, de persze ez változhat, amint olyan partnert találnak, aki tiszteletben tartja a személyes terüket. 

szerelem, romantika, párkapcsolat, kapcsolat, társ, love, Valentin, tavasz,
Van, aki el sem tudja képzelni az életét szingliként, míg mások számára ez jelenti a felüdülést! (Fotó: Pixabay.com)

A tökéletességre törekvő Szűz magas követelményeket támaszt önmagával és mindenkivel szemben, ami megnehezíti a párkeresést. Kritikus és elemző típus, nehezen mutatja ki az érzéseit, így nagyobb valószínűséggel marad egyedülálló. Azért persze nem reménytelen a helyzet, olyasvalakire van szüksége, aki intelligens, és értékeli az apró részletekre való odafigyelést.  

A lázadó Vízöntő nagyra értékeli a szabadságot, és nem fél szembemenni a normákkal, ami megnehezítheti, hogy olyan embert találjon, aki megérti és tiszteletben tartja a függetlenség iránti igényét. Hajlamos érzelmileg is eltávolodni, de ez nem jelenti azt, hogy nem vágyik a szerelemre. Szüksége van valakire, aki képes kezelni egyéniségét, és szükség esetén teret ad neki. 

A kalandor Nyilas túl elfoglalt az utazás és az új kalandok keresése miatt ahhoz, hogy letelepedjen. Felfedező típus, vágyakozik a szabadság és a függetlenség után. Hajlamos az elkötelezettségfóbiára is, ami megnehezítheti a hosszú távú kapcsolat kialakítását. Ennek ellenére szenvedélyes partner mindaddig, amíg a kapcsolat része a világutazás és a kalandvágy.

A harcos Kos függetlenségéről és erős akaratáról ismert. Hajlamos minden helyzetben átvenni az irányítást, ami rémisztőnek hathat. Impulzív típus, könnyen dühbe gurul, ettől pedig nem tűnik stabilnak. Van azonban lágy oldala is, ugyanúgy vágyik a ragaszkodásra, mint mindenki más. A megfelelő partner képes kezelni tüzes természetét, és lépést tud tartani szenvedélyes fellépésével.

A kettős természetéről ismert Ikrek nehezen lel párra. Gyakran határozatlan, ami megnehezítheti számára, hogy elkötelezze magát egy kapcsolat mellett. Bár a jegy szülöttei közt akadnak megbízhatatlanok, alapvetően szellemes és elbűvölő, izgalmas és kiszámíthatatlan partner. Olyasvalakire van szüksége, aki képes kezelni folyamatosan változó hangulatát.





 





Ezeket olvastad már?
Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Elképesztő: grammonként 140 millió dollárba kerül a világ legdrágább anyaga

Elképesztő: grammonként 140 millió dollárba kerül a világ legdrágább anyaga

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás